Dat niet de laatste dag van het oude, maar juist de eerste van het nieuwe de feestelijkste dag is om het nieuwe jaar te vieren is een feit voor de echte liefhebber. Op 1 januari 2016 kan dat ook nog eens op een nieuwe en ontspannen locatie, onder elkaar, zonder gedoe. Persoonlijk, intiem, warmbloedig en zinnenprikkelend onder een theatraal tentdoek dat speciaal op het terrein van Dok zal worden neergezet. Aan het roer wereldbestormers en legendes.

Niets boven nieuwjaar vieren met je meest dierbare vrienden en bekenden, zorgeloos vlammen en sjansen op muziek van lokale helden, dicht tegen elkaar aan en om je heen alleen maar fijne mensen die op hetzelfde niveau gaan. Laat de massa bedrogen en uitgekleed het licht uit doen in de brakke vroegte van het oude jaar. Bij Dok wordt de eerste dag van het nieuwe jaar oprecht, prikkelend en grenzeloos gevierd.

Grenzeloos voornamelijk met het vizier op de artiesten. Van legendes tot vers bloed, de fine fleur van de nacht zal acte de presence geven. Neem Olivier Weiter. Een lokale held, die zich van underground krijger tot wereldbestormer heeft ontpopt. Hij knalt de wereld over en zal niets- en niemandontziend de toon zetten voor het nieuwe jaar bij Dok. Vrouwelijk tegenwicht van hetzelfde kaliber van Miss Melera. Een andere held ontstaan vanuit de gewelven van de nachtelijke danstheaters die het tegenwoordig niet voor minder doet dan uitverkochte zalen, zoals onlangs haar uitverkochte soloavond in de Markantine.

Twee hogepriesters van de Nederlandse house met Amsterdam als epicentrum zijn Dimitri en Isis. Een Introductie zou hier bijna misplaatst zijn, om de simpele reden dat ze de weg hebben gebaand vanaf het prille begin voor inmiddels meerdere generaties elektronische artiesten en, belangrijker, sinds dat zelfde prille begin nog steeds de vloer genadeloos in beweging houden. 1 januari in Dok aan het Amsterdamse IJ is voor deze twee iconen als een warm bad, vogelvrij en in volle vaart op het beste van hun kunnen: hun publiek bespelen en betoveren met het onderste uit de house kan.

Op vrijdag 1 januari is het voor de Amsterdamse genieter dan ook maar 1 feest dat er toe doet. Op de meest knusse locatie van de hoofdstad gaat het aan het IJ 10 uur lang, van 1 uur des middags tot tegen middernacht magisch los in een hitsige en intieme circustent met de stad, het water en de oude industrie als decor. Zoals dat alleen bij Dok kan: Persoonlijk, onder elkaar, sexy en met een brede lach op het gezicht. Happy 2016!

Programma:

Olivier Weiter
Miss Melera
Dimitri
Isis

01.01.16
Nieuwjaarsbal
Dok,
Moermanskkade 71, Amsterdam
Tiijd 13:00 – 23:00
Entrée: 15,-

Facebook eventpage
https://www.facebook.com/events/867783550006279/