Café d’Anvers, vaste waarde in het Antwerpse en Belgische nachtleven, viert in november haar 26ste verjaardag. Onder de naam TwentySix zorgt Café d’Anvers de hele maand voor klinkende namen. Voor de liefhebbers is er een voordelig TwentySix combiticket dat toegang geeft tot alle avonden.

Café d’Anvers opende in 1989 de deuren en is ondertussen zowel nationaal als internationaal een van de meest gerenommeerde clubs geworden. In deze oude kerk in het Antwerpse Schipperskwartier spelen al 26 jaar wekelijks internationale top-DJ’s ten dans. Daarnaast is de club met haar podia een vaste waarde op een heel aantal festivals zoals Tomorrowland en Extrema.

TwentySix is de voor de hand liggende naam van het verjaardagsfeest dat de hele maand duurt. Onder deze noemer pakt de club uit met enkele klinkende namen zoals DJ Tennis, Kollektiv Turmstrasse, Oliver Schories, Agents of Time, German Brigante en Green Velvet. Café d’Anvers wordt dus dé ‘place to be’ deze maand.

Deze vrijdag start het TwentySix-concept met een ‘Best Of’. Hier zullen oud-residents hun klassiekers van de voorbije 26 jaar nog eens bovenhalen. Nostalgie ten top! Zaterdag vervolgen de festiviteiten met internationale grootheden DJ Tennis, bezieler van het iconische ‘Life and Death’-label, en Kollektiv Turmstrasse, helden van Solomun’s Diynamic label die deze zomer een enorme hit scoorden met ‘Sorry I’m Late’. Ze worden bijgestaan door Café d’Anvers residents Cheap Charly Men en Chantal.

TwentySix vindt plaats op volgende data:
6 november – Best of TwentySix Years Café d’Anvers met Sven Van Hees, Prinz, Smos, Steve Cop en Koenie
7 november – DJ Tennis en Kollektiv Turmstrasse
14 november – Oliver Schories en German Brigante
21 november – Agents Of Time all night long (live act + dj set)
27 november – Green Velvet en Eagles and Butterflies

1 ticket = 5 nachten feesten
Om de echte fans in de watten te leggen, biedt Café d’Anvers een TwentySix combiticket aan voor 55€. Dit ticket is geldig op alle bovenstaande data en bovendien ontvangt de houder een exclusieve Café d’Anvers goodie bag.

Combitickets en reguliere tickets zijn zoals altijd te koop via www.cafedanvers.com.