Tony Junior maakt zijn debuut met zijn eigen show aankomend weekend. De eerste editie van IMMRTL vindt 7 november plaats in de Maassilo in Rotterdam.

Tony Peroni, beter bekend als Tony Junior, heeft met tracks als ‘Immortal’, ‘Break The House’ en ‘Love Somebody’ – een samenwerking met Mr. Polska – zijn unieke stempel gedrukt op de dance scene in zowel binnen- als buitenland. Het Nederlandse publiek heeft Tony dit jaar pas echt goed leren kennen in Tony’s eigen realityshow Toni & Tony op RTL5, samen met zijn vader Toni Peroni. Ook lanceerde de Utrechtse DJ zijn eigen kledinglijn IMMRTL. Aankomende zaterdag is het tijd voor de eerste editie van het IMMRTL event, tevens Tony’s eerste eigen show ooit.

De Maassilo zal zaterdag onder verdeeld zijn in drie stages, waaronder Tony’s eigen IMMRTL Stage, Johny 500’s This Is 500 Stage en de Stuk! TV Stage. IMMRTL belooft een avond te worden zoals de Maassilo nog nooit gezien heeft. Met Tony’s unieke muziekstijl en getalenteerde collega DJ’s zal elke muziekstijl voorbijkomen. Van eclectische house met Gregor Salto tot hip-hop met Ronnie Flex en EDM met de mannen van Stuk! TV, niets is te gek voor IMMRTL.

Kaarten kosten € 15 en zijn hier te koop.

Bekijk Tony Junior’s exclusieve IMMRTL kledinglijn: weareimmrtl.com.

IMMRTL
Zaterdag 7 november 2015
23:00 – 07:00 uur
Maassilo, Rotterdam

IMMRTL STAGE
Tony Junior
Moguai
Gregor Salto
Glowinthedark
Baggi
Bougenvilla
Alvita
Doppelgang
Outsiders
Jay Ronko
Host: MC Rocco

Info en volledige line-up: weliveforever.nl.