Steel Entertainment Group, de organisatie achter de succesvolle Voyeur evenementen, kondigt vandaag de volledige line-up aan voor de aankomende editie. Op 28 november betreedt binnenlands en internationaal talent het podium van de Heineken Music Hall. Artiesten als Otto Knows (bekend van de wereldhit “Million Voices”), Marcus Schossow en Shermanology (met live band) passeren de revue, naast natuurlijk de bekende Voyeur-residents Mitchell Niemeyer en Aaron Gill. De avond wordt gehost door niemand minder dan Mr. V.I.

De Heineken Music Hall wordt op de jubileum-avond omgebouwd tot de grootste nachtclub van Amsterdam. In tegenstelling tot veel evenementen draait Voyeur om een totaalervaring en is het meer dan een avondje uit. De showelementen zorgen ervoor dat de avond naar een hoger niveau wordt gebracht. Er zijn VIP-tafels door de zaal verspreid die het geheel een exclusieve uitstraling geven. Deze exclusiviteit staat echter de integriteit van de muziek niet in de weg. De groovy house sound waar Voyeur zich in specialiseert staat nog steeds aan de basis van het evenement. Al met al zal Voyeur op de 28e een onvergetelijke editie neer zetten in de iconische Heineken Music Hall. Met de volgende editie in het vooruitzicht (OPIUM Barcelona begin december) groeit de Amsterdamse organisatie uit tot een speler van formaat.

Over SEG
Steel Entertainment Group is een organisatie dat focust op artist- en event-management en gebaseerd is in Amsterdam. SEG heeft een tal van talentvolle artiesten onder hun hoede en zijn medeverantwoordelijk voor het succes van Voyeur en Slumberparty. Beide concepten zijn inmiddels niet meer weg te denken uit het Amsterdamse nachtleven.

LINE-UP
Otto Knows (SW)
Marcus Schossow (SW)
Mitchell Niemeyer
Aaron Gill
Shermanology
Matt Nash (UK)
Alpharock
Jaz von D
Eva Young
Vida
MC Gee
Mr V.I.

Tickets voor Voyeur zijn beschikbaar via: .
Tafels kunnen gereserveerd worden via e-mail: tableservice@thisisvoyeur.com.

Meer informatie via thisisvoyeur.com.