Met platina albums die wereldwijd de top van de charts haalden, heeft Craig David zich in het collectief geheugen van de zeroes gegrift. Zondag 28 februari komt de Britse zanger met het exclusieve partyconcept TS5 naar de Melkweg! Verwacht hem als DJ, zanger én MC, met een unieke combinatie van eigen hits, oldschool R&B anthems, swing beat garage en de grootste hedendaagse house hits.

Wat in 2013 begon als pre-party in zijn eigen penthouse, barstte al snel uit zijn voegen. Het huisfeest werd dankzij Soundcloud playlists zo populair dat Craig besloot thuishonk Miami te verlaten en met TS5 de wereld rond te trekken. Ondertussen stond hij al in de grootste clubs in onder andere Cannes, St. Tropez, Dubai, Peking en Abu Dhabi. Verwacht hem als DJ, zanger én MC. Craid David is immers geen vreemde in het DJ-circuit. Voor hij wereldwijd succes oogstte als solo-artiest, was hij in clubs in de UK actief als DJ. Later verkocht hij meer dan 13 millioen albums, scoorde hij 13 Top 10 hitnoteringen en mocht hij meerdere platina albums ontvangen in meer dan 20 landen. Hij belooft een unieke combinatie van eigen hits, oldschool R&B anthems, swing beat garage en de grootste hedendaagse house hits.

De voorverkoop start donderdag 12 november.

CRAIG DAVID PRESENTS TS5
Zondag 28 februari 2015
Melkweg Amsterdam (Oude Zaal)
19:30
Tickets: € 25,00 + lidmaatschap
Facebook event