Zet zaterdag 28 november in je agenda want het is tijd voor de Wasteland – Dark Fairtytale editie! Het belooft een spectaculaire nacht vol top entertainment, sensatie en verleiding te worden, iets waar Wasteland nu al meer dan 20 jaar nummer 1 in is. Wasteland staat bekend als ‘The Wildest Party on Earth’ en zoekt altijd de grens tussen ‘sexy en shocking’ op.

Wasteland’s veelzijdige en unieke line-up bevat weer grootse artiesten. In november zal niemand minder dan modeontwerper Manuel Albarran een spectaculaire modeshow geven. Albarran staat bekend als meester -ambachtsman en om zijn inspirerende, conceptuele creaties. Zijn unieke visie heeft hem o.a. in de mode, reclame – en celebrity wereld gebracht. Zijn bijzondere creaties zijn ook te vinden in films en videoclips van internationale artiesten: Angelina Jolie, Beyoncé and Madonna… om er maar een paar te noemen.

Ook iets om naar uit te kijken is de show van Grausame Töchter. Deze spraakmakende electro band wordt tot grote hoogte gebracht door fetish diva Aranea Peel en bevat een mix van Industrial, EBM en electronic Classic Punk.
BDSM-elementen zijn een belangrijk onderdeel van de G.T. live shows dus het belooft een spannende performance te worden. ‘G.T. is geen copycat of één van de monotone bands in de g othic scene, zij zetten een unieke ervaring neer.’ (Side Line Magazine).

De veelzijdige DJ line-up is ook kenmerkend voor de Wasteland partysfeer: vijf verschillende muziekstijlen in drie verschillende zalen! Internationaal bekende DJ’s als Lucien Foort, Benny Rodriques en Funkerman zorgen voor een opzwepende party vibe.

De strikte dress code vormt een belangrijke basis voor de unieke sfeer op Wasteland zodat gelijkgestemden optimaal kunnen genieten van de ultieme beleving. Wasteland’s meedogenloze Doorbitches verwachten dan ook een breed scala aan creatieve, fantasierijke fetish outfits te zien. En voor de November editie wordt de Dark Fairytale – twist zeer gewaardeerd.

Het belooft een fantastische editie te worden! Voor meer informatie zie: www.wasteland.nl.