Het Amsterdam Dance Event (ADE), ‘s werelds grootste club festival en conferentie voor elektronische muziek, lanceert een unieke korte documentaire die samen met inspirerende artiesten en gepassioneerde muziekprofessionals reflecteert op de wereldwijde elektronische muziekcultuur.

Aan de hand van vijf thema’s neemt de documentaire het publiek mee op een korte reis waarin creatie, innovatie, collaboratie, consumptie en de beleving van elektronische muziek centraal staan, met ADE als decor.

Wat inspireert en motiveert artiesten, producers en publiek? Waar komt deze gezamenlijke passie vandaan? Welke innovaties en samenwerkingen zien ze in gear, software, visuals en geluid? Hoe is de consumptie van muziek in het algemeen veranderd in de afgelopen twee decennia?

Samen met toonaangevende producers zoals Joris Voorn, KiNK, Armin van Buuren, Richie Hawtin, Seth Troxler, Don Diablo, Dave Clarke, Tommie Sunshine en innovators Dave Smith, Matthew Adell, Shaleindra Singh en Chris Howe duikt RESONATE in de wereld van elektronische muziek.

RESONATE is nu te bekijken op: www.amsterdam-dance-event.nl/resonate.