Doorhalen met oud en nieuw én op tijd zijn voor de Nieuwjaars borrel hoeft geen probleem te zijn. Voor deze speciale dag toveren wij onze club eenmalig om tot een café. Dé plek waar je met vrienden proost op het nieuwe jaar en waar goede voornemens gelijk weer de prullenbak in kunnen. Café De Marktkantine opent de deuren lekker vroeg zodat zowel de late, als de vroege vogels, dit niet hoeven te missen!

Café De Marktkantine, met lokale en minder lokale helden achter de bar.. ehh dj booth. Vanaf 09:00 uur begint de muziek en we gaan door tot laat! Speciaal voor de mensen die vroeg komen hebben we een entreeprijs van €9,- (geldig van 09:00 tm 11:00 uur). Op 1 januari 2016 kom je naar Café De Marktkantine!

Locatie: De Marktkantine
Datum: 01-01-2016
Vanaf: 09:00 uur
Link: https://www.facebook.com/events/172680139751611/

Line up:

 Baikal b2b The Drifter
 Frankey & Sandrino
 Boris Werner
 Zadig
 Nuno Dos Santos b2b Reza Athar
 Maarten Mittendorff & Jasper Wolff
 Lovestad (live)
 Pieter Jansen