Extrema Outdoor België heeft zopas bekend gemaakt haar ticketprijzen duurder zullen worden na de line-up release. Je kan wel nog steeds “Pre Line-up tickets” kopen aan de oude tarieven tot aan het moment de affiche wordt bekendgemaakt.

Elk jaar worden de ticketprijzen van de meeste festivals systematisch opgevoerd. Niet alleen worden de artiestengages duurder, ook taksen en prijzen van elektriciteit en vergunningen gaan exponentieel de hoogte in. En dat vertaalt zich veelal in duurdere festival-tickets.

Om tegemoet te komen aan onze bezoekers blijven de prijzen van alle tickets voor Extrema Outdoor Belgium ongewijzigd ten opzichte van de voorgaande jaren, tot aan de line-up release.

De tarieven van deze “Pre Line-up” tickets zullen de komende jaren gegarandeerd ongewijzigd blijven”, verklaart de organisatie. “De fans van Extrema Outdoor Belgium wéten dat ze zich kunnen verwachten aan een geweldige line-up. Elk jaar verkopen we een hoop tickets voordat we het programma bekend maken, dus eigenlijk is er niet veel veranderd.”, aldus Cedric Claes, woordvoerder van het festival.

Het enige verschil is dat er nu ook dagtickets zullen worden aangeboden voordat de line-up wordt gecommuniceerd. Via een vernieuwing in het ticketing systeem kan je nadien nog van dag wisselen, zonder een nieuw ticket te moeten kopen.

Na de line-up release worden alle tickets 10€ duurder.

De ticketverkoop gaat van start op woensdag 9 december vanaf 11u. Dagtickets variëren van €29 tot €59 en Holiday Tickets zijn er al vanaf €99. Begin januari wordt de line up bekend gemaakt dus als je één van deze Pre Line-up tickets wilt aan de oude tarieven, koop je deze best meteen op xofestival.be.

Laat je bovendien niet beetnemen door websites die tickets doorverkopen aan woekerprijzen!

Extrema Outdoor Belgium vindt voor het 6de jaar op rij plaats tijdens het Pinksterweekend, ditmaal van 13 tot en met 15 mei aan het recreatiestrand Kelchterhoef te Houthalen-Helchteren, dichtbij Hasselt. Vanuit een passie voor muziek, mensen en creativiteit, richt XO Belgium zich erop een kwalitatief vakantie gevoel te creëren waarbij de bezoekers gezien worden als leden van de XO familie. XO Belgium is gekend om zijn inlandse strand omringd door natuurelementen, speelse creatieve area’s en activiteiten, een kampeerterrein dat zich ontplooid heeft tot een XO dorpje alsook zijn rauwe elektronische kwaliteitsmuziek.