Wereldtournees, de grootste stadions, festivals en uitverkochte poptempels met hordes fans in rijen voor de deur. Het artiestenleven is iets waar veel mensen alleen maar van dromen. De reis naar succes verloopt voor artiesten echter niet altijd zonder struggles. In de nieuwe documentaire ‘Een Miljoen Dromen’ volgt Jäger Music, samen met het opkomende Spaans-Nederlandse regietalent Isabel Lamberti de helden van Yellow Claw, Dirtcaps, Cleavage, Moksi, Yung Feurich en Puinhoop Kollektiv. Zij geven een kijkje in hun turbulente en spannende leven waarbij ze hun langgekoesterde jongensdromen waar proberen te maken.

Zowel gevestigde als opkomende DJ’s en producers van Nederlandse bodem geven in ‘Een Miljoen Dromen’ een mooi kijkje in hun leven als artiest. Het succes groeit met de dag, maar desalniettemin moet er keihard aan de weg getimmerd worden om het hoogst haalbare te bereiken. Vliegtuig in, vliegtuig uit, lange studio-uren en soms ook nog studeren: dit maakt een sociaal leven met familie en vrienden lastig. Hoe combineren de jongens dit en hoe gaan ze met elkaar en het succes om? Hadden zij dit verwacht toen ze enkel nog konden fantaseren over het leven als artiesten en wat zijn hun dromen en angsten voor de toekomst? In deze documentaire, gepresenteerd door Jäger Music, kijken de artiesten terug en geven zij hun reflectie op het begin van hun carrière en hun groei tot nu toe.

Jäger Music & regisseuse Isabel Lamberti
Jäger Music, het platform dat opkomende artiesten support en een podium geeft, vierde de afgelopen maanden hun 5-jarig bestaan met 56 (het aantal ingrediënten van Jägermeister) events en interessante acties. Als slotstuk van deze bijzondere viering, presenteerde Jäger Music de documentaire ‘Een Miljoen Dromen’, geregisseerd door het opkomende Spaans-Nederlandse regietalent Isabel Lamberti. Isabel is onder andere bekend van haar afstudeerfilm ‘Volando Voy’, welke in première ging op het prestigieuze San Sebastian film festival en haar een welverdiende Torino Award heeft opgeleverd. De jonge Isabel won tevens de juryprijs op Film by the Sea in 2014 en haar werk werd vorig jaar vertoond op het IDFA.

#JAGERMUSIC5YR

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=9lzGOS0QyrU[/youtube]