Amsterdam Dance Event (ADE) presenteert in samenwerking met Paradiso, Melkweg en Sugarfactory een tweedaags showcasefestival waar bezoekers en professionals de spannendste nieuwe elektronische live-acts kunnen ontdekken. De eerste editie van ADE LIVE vindt plaats op donderdag 20 en vrijdag 21 oktober met o.a. RÜFÜS, SUUNS, Jessy Lanza en CUT_.

Livemuziek heeft de afgelopen jaren een prominente plek verworven binnen de dance scene en elektronische live-acts zijn steeds beter vertegenwoordigd tijdens ADE. Om die groei verder te stimuleren creëert ADE in samenwerking met Paradiso, Melkweg en Sugarfactory een serieus podium voor jong, opkomend talent.

De avontuurlijke muziekliefhebber kan tijdens ADE LIVE verborgen parels ontdekken en de artiesten zelf kunnen zich in de kijker spelen bij het publiek, maar ook bij boekers, programmeurs en andere professionals uit de muziekindustrie. Artiesten op ADE LIVE zijn onder andere; RÜFÜS, SUUNS, Blanck Mass, Louis Mattrs, CUT_, Pitto live, ZES, Jessy Lanza, Salute, River Tiber, Vuurwerk, Sofie Winterson en Polynation.

Losse kaarten en passe-partouts voor beide dagen zijn per direct verkrijgbaar via deze link.

Het programma:

Donderdag (Melkweg & Sugarfactory)
RÜFÜS
SUUNS
Blanck Mass
Louis Mattrs
CUT_
Pitto live
ZES

Vrijdag (Paradiso)
Jessy Lanza
Salute
River Tiber
Vuurwerk
Sofie Winterson
Polynation