Amsterdam Dance Event 2016 is de 21ste editie van ‘s werelds grootste dancemuziekconferentie. In een overvloed aan feesten die in oktober de hoofdstad gaan domineren mag ‘Lost Frequencies & Friends’, gehost door het Amsterdamse label Armada Music, natuurlijk niet ontbreken.

Op zaterdag 22 oktober wordt de Melkweg tijdens ADE 2016 omgetoverd tot het epicentrum van elektronische muziek. Een pittige taak die niet voor iedereen is weggelegd, maar Lost Frequencies (bekend van wereldhits als ‘Are You With Me’ en ‘Reality’) grijpt de spreekwoordelijke koe bij de horens en nodigt voor deze showcase een eredivisie aan getalenteerde collega’s uit. Eerder dit jaar hostte Lost Frequencies al zijn eigen ‘Lost Frequencies & Friends’-stage op Tomorrowland voor 18.000 man.

The Magician, Throttle, Hugel, CALVO en Dennis Kruissen staan het Belgische supertalent bij in de Oude Zaal van de Melkweg. Veel aandacht zal deze avond ook uitgaan naar landgenoot The Magician. Deze producer timmert al sinds 2007 aan de weg als de helft van het duo Aeroplane en maakte in 2010 zijn debuut als soloact.

Tegelijkertijd is de Theaterzaal de uitvalsbasis voor Armada Deep-protegés Jan Blomqvist, Pablo Nouvelle, Lejon, Kevin Duane en JYRA.

Jan Blomqvist, de Berlijnse Electronica-guru van het gezelschap, bracht onlangs zijn album ‘Remote Control’ uit bij Armada Music en deed eerder dit jaar nog een exclusieve Boiler Room-set in de Watergate Club met zijn liveband. De Zwitserse Pablo Nouvelle lanceerde in januari dit jaar zijn tweede artiestenalbum ‘All I Need’ op Armada Music, waarvan zijn single ‘I Will’ meer dan twee miljoen streams heeft op Spotify. Zijn haast etherische optreden gaat absoluut één van de hoogtepunten van de avond worden.

Lost Frequencies & Friends powered by Armada
Datum: Zaterdag 22 oktober
Locatie: Melkweg, Lijnbaansgracht 234A, 1017 PH Amsterdam

Tickets:
Early birds: €15,-
Pre-sale: €20,-
Door: €24,-
Ticket link: http://bit.ly/2aTvJ4G
www.melkweg.nl

Line-up:

Oude Zaal – Lost Frequencies & Friends (23.00-05.00)
Lost Frequencies
The Magician
Throttle
Hugel
CALVO
Dennis Kruissen

Theaterzaal – hosted by Armada Deep (00.00-05.00)
Jan Blomqvist
Pablo Nouvelle
Lejon
Kevin Duane
JYRA