De volledige line-up van AMF Presents SLAM! MixMarathon is vanmorgen bij ‘Joost = Wakker’ op SLAM! bekend gemaakt. Tijdens het event op zaterdag 22 oktober in de Ziggo Dome schitteren onder meer wereldberoemde dj’s Steve Aoki, NERVO, Deorro, Headhunterz en Don Diablo. Het is de eerste keer dat SLAM! een eigen event heeft tijdens AMF, het grootste festival van Amsterdam Dance Event (ADE).

De spectaculaire ‘AMF Presents SLAM! MixMarathon’ kenmerkt zich door een line-up van grote artiesten die veel gedraaid worden op SLAM!. Naast Steve Aoki, NERVO en Deorro bestaat de line-up uit Headhunterz, Don Diablo, Sander van Doorn, Mike Williams, FeestDJRuud, Kungs, Lucas & Steve, MC Iceman en The Juke.

AMF is in vier jaar uitgegroeid tot het allergrootste en belangrijkste evenement tijdens het Amsterdam Dance Event. In die jaren hebben wij uitsluitend gewerkt met de sterkste merken in de branche en daarbij mag SLAM! uiteraard niet ontbreken. We zijn heel enthousiast om dit event voor het eerst met hen op te zetten en geloven dat het met deze geweldige line-up een ongekend succes gaat worden.”, aldus Allan Hardenberg, CEO ALDA (Mede-organisator AMF).

Jonathan Kenemans – Programmamanager SLAM! “Iedere vrijdag hoor je bij SLAM! 24 uur lang de beste DJ-sets van ’s werelds grootste deejays en de supertalenten van nu in de mix. De ‘SLAM! MixMarathon‘ is in Nederland uitgegroeid tot een waanzinnig succes. We zijn er trots op dat we in samenwerking met AMF de beleving van SLAM! MixMarathon nog groter kunnen maken voor onze luisteraars op 22 oktober in de Ziggo Dome.

AMF
Voor zowel de industrie, de fans als voor de artiesten is AMF een absoluut hoogtepunt van Amsterdam Dance Event (ADE). Dit jaar breidt het grootste festival van ADE zich uit tot een 5-daags festival verdeeld over 3 locaties met 9 shows met spectaculaire en unieke optredens van de allergrootste DJ’s van de hele wereld. Voor meer informatie en tickets: www.amf-festival.com.

AMF Presents SLAM! MixMarathon

Volledige line-up:

20 Years of Dim Mak presented by Steve Aoki
Deorro
Don Diablo
FeestDJRuud
Headhunterz
Kungs
Lucas & Steve
Mike Williams
NERVO
Sander van Doorn
Hosted by MC Iceman with a special performance by The Juke

Locatie:
Ziggo Dome, Amsterdam

Openingstijden:
Zaterdag 22 oktober 2016: 22:00-05:00 uur.

Showtijden worden nog aangekondigd.