Tweedaags showcase festival ADE LIVE maakt de line-up compleet met SG Lewis, HVOB, Fakear en Shy Luv. Eerder werden o.a. RÜFÜS, SUUNS, Jessy Lanza en CUT_ al bevestigd. Amsterdam Dance Event (ADE) presenteert in samenwerking met Melkweg, Paradiso en Sugarfactory de eerste editie van ADE Live waar bezoekers en professionals de spannendste nieuwe elektronische live-acts kunnen ontdekken. De eerste editie van ADE LIVE vindt plaats op donderdag 20 en vrijdag 21 oktober.

De avontuurlijke muziekliefhebber kan tijdens ADE LIVE verborgen parels ontdekken en de artiesten zelf kunnen zich in de kijker spelen bij het publiek en bij boekers, programmeurs en andere professionals uit de muziekindustrie. Nu de volledige line-up compleet is, kan de ontdekkingsreis beginnen. De timetable wordt binnenkort bekend gemaakt.

HVOB is een Weens elektronisch dancepop duo en staat voor Her Voice Over Boys. Hun muziek zweeft ergens in een Bermuda-driehoek van subtiele techno, verrassend catchy ambient en fijne electropop. Singer-songwriter en producer SG Lewis klinkt als een frisse en funky James Blake en staat onder contract bij PMP Records, waar ook Disclosure en Jessie Ware getekend zijn. De Franse Fakear was al support voor Bonobo en heeft in thuisland Frankrijk al flink wat grond veroverd met zijn doorgrondende samples en primal beats. De laatste toevoeging is Shy Luv, een nieuw trio uit Londen bestaande uit vocalist Ryan Ashley, producer Jake Norman en Sam Knowles, de laatste beter bekend als dance producer Karma Kid.

Losse kaarten en passe-partouts voor beide dagen zijn verkrijgbaar via www.a-d-e.nl en Ticketmaster.

Donderdag (Melkweg & Sugarfactory)
RÜFÜS
SUUNS
HVOB
SG Lewis
Blanck Mass
Fakear
CUT_
Pitto live
ZES
Shy Luv

Vrijdag (Paradiso)
Jessy Lanza
Salute
River Tiber
Vuurwerk
Sofie Winterson
Polynation

ADE LIVE wordt mede mogelijk gemaakt door Fonds Podiumkunsten en partners 3VOOR12, 22tracks en Vevo.