DGTL doet vandaag de aankondiging van een spectaculaire toevoeging aan de line up voor hun Mosaic By Maceo ADE avond. Naast de reeds bekendgemaakte namen als Maceo Plex, KiNK Stephan Bodzin, Jennifer Cardini en Gardens Of God, zal niemand minder dan de Duitse Modeselektor hun opwachting maken in de Scheepsbouwloods.

Modeselektor staat al decennialang te boek als een van de drijfveren achter de 21e eeuwse sound in elektronische muziek. Het Berlijnse duo, bestaande uit Gernot Bronsert en Sebastian Szary, begon in 1996 met produceren en kan nu terugkijken op een gerespecteerde en vooruitstrevende discografie. Grote hits van Modeselektor zijn onder andere Evil Twin, Berlin, alsook Shipwreck, een van de resultaten van hun samenwerking met Radiohead frontman Thom Yorke. Daarnaast heeft het duo met eigen label Monkeytown Records eveneens impact weten te maken. Zo heeft Monkeytown invloedrijke releases gehad van nevenprojecten en naaste collega’s als Moderat, Apparat en Siriusmo.

Op 20 oktober zal Modeselektor onderdeel maken van Mosaic By Maceo, de aftrap van het drieledige ADE programma van DGTL – met DGTL X Paradise en DGTL X Kompakt daarop volgend. Ook uitgenodigd voor deze onvergetelijke eerste avond in DGTL’s ADE avontuur zijn de Bulgaarse natuurkracht KiNK, techno’s man of the hour Stephan Bodzin, de creatieve geest achter het Correspondant label Jennifer Cardini, het Litouwse studio genie Gardens Of God en Rebolledo, wiens Cómeme platenhuis en Pachanga Boys formatie al langere tijd reuring maakt.

DGTL X Mosaic by Maceo
Date : 20-10-16
Time : 22:00-07:00
Location : Scheepsbouwloods – NDSM Warf – Amsterdam
Line up :
Agents of Time [live]
Audion [live]
Gardens of God
Jennifer Cardini
Kink [live]
Maceo Plex
Rebolledo
Shall Ocin
Special guest
Stephan Bodzin [live]

DGTL X Paradise
Date : 21-10-16
Time : 22:00-07:00
Location : Scheepsbouwloods – NDSM Warf – Amsterdam
Line up :
Jamie Jones
Hot Since 82
Deetron
Andrea Oliva
Richy Ahmed b2b Patrick Topping
Route 94
wAFF
Infinity Ink [live]
Detlef

DGTL X Kompakt – Almost sold out
Date : 22-10-16
Time : 22:00-07:00
Location : Scheepsbouwloods – NDSM Warf – Amsterdam
Line up :
Laurent Garnier
Kölsch
Âme [live]
Michael Mayer b2b Agoria
Patrice Baumel
Frankey & Sandrino
Sonns