CLICK & Labyrinth presenteren met terechte trots en uitbundige fanfare hun meesterlijke ADE 2016 festival met voor de inwendige mens Str-eat van The Jane in Antwerpen en op het dansmenu ‘s werelds grootste headliners en ongerepte fine fleur door 4 wereldvermaarde organisaties. Een line-up voor en door winnaars, 3 dagen lang bij Dok.

Groot, groter, grootst en tegelijk intiem tot in detail. Het jaarlijkse CLICK ADE spektakel verplaatst zich voor deze editie naar de meest vrijgevochten locatie op de ADE kalender. Geen feest, maar 3 festivals op rij bij Dok. Op deze baanbrekende binnen-buiten locatie direct aan het IJ slaan CLICK & Labyrinth de handen ineen met internationale vrienden Flying Circus x This and that x Obscura x Do Not Sleep. Van vrijdag 21 tot zondag 23 oktober, 3 dagfestivals van 12 tot 11 tijdens ADE 2016.

De grootste headliners uit de genadeloze (en eindeloze) line-up verzorgen geen dikke beats, maar masseren de inwendige mens. Culinaire grootmeesters Sergio Herman en Nick Bril van wereldwijd geprezen en steevast volgeboekt restaurant The Jane in Antwerpen zetten alle 3 dagen hun handtekening onder Str-eat food, een one of a kind pop-up diner-stand. Voor Str-eat worden iedere dag de favoriete gerechten van 3 headliners omgetoverd naar een menu voor het publiek. Uniek en exclusief in Nederland.

Uniek en exclusief CLICK & Labyrinth ook het feest voor de uitwendige mens. Van vrijdag 21 tot zondag 23 oktober gaat het iedere dag van 12 uur ‘s middags tot elf ‘s avonds ongegeneerd los bij Dok. Aan het toch al uitgebreide terrein worden 2 grote tenten toegevoegd met ieder een dik licht- en geluidplan. Wereldbestormers Flying Circus en This and that op vrijdag brengen o.a. M.A.N.F.L.Y. (M.A.N.D.Y. & Audiofly), Cassy, Martin Buttrich & Davide Squillace. Op zaterdag Obscura van het befaamde Agents of Time. Naast zichzelf uiteraard als headliners, alsmede Matthew Dear en Patrice Baumel verschijnt een wereldberoemde eregast ten tonele wiens naam tot de verbeelding spreekt, maar niet genoemd mag worden. Een dag zonder muzikale genade.

De genadeslag komt op zondag van Do Not Sleep, de gangmakers van Ibiza. Hun headliners Darius Syrossian, Nick Curly, Alan Fitzpatrick, Anja Schneider en vele andere maken dit grandioze festival compleet. Grandioos in opzet, invulling en locatie. Dok is inmiddels een befaamde setting voor series beruchte feesten. Direct aan het IJ, binnen de ring is het in alle vrijheid de beste speeltuin voor deze CLICK & Labyrinth ADE Special 2016 met louter klinkende namen. Van een foodtruck verzorgd door The Jane, tot wereldberoemde bevriende organisaties en headliners die het terrein op alle mogelijke manieren gaan vullen. Een nu al geschiedenis schrijvende ADE editie met vuurwerk voor alle zintuigen.

21.10.16
Flying Circus X This and That

Line up:
Davide Squillace
MANLFY (M.A.N.D.Y. & Audiofly)
Cassy
Martin Buttrich presents Collaborator
Re.You
Azimute
Haiku 575
+ Very Special Guest

Dok Amsterdam
Moermanskkade 71 Amsterdam
12:00 – 23:00

Eventpage facebook
www.facebook.com/events/312904005713940/

Ticketlink
www.iloveclick.nl/tickets

22.10.16
Agents of time presents Obscura X Click Records

Line up:
Very Special Guest
Agents of Time LIVE
Marcus Worgull
Matthew Dear
Orbe
Patrick Baumel
The Hacker
Gabriel Ananda
Nicolas Masseyeff
Teenage Mutants
Olivier Weiter
Arnas D
Donatello
Kastis Torrau
Stefano Richetta
Lake Avalon

Dok Amsterdam
Moermanskkade 71 Amsterdam
12:00 – 23:00

Eventpage facebook
https://www.facebook.com/events/1160692844002149/

Ticketlink
www.iloveclick.nl/tickets

23.10.16
Do Not Sleep

Line up:
Darius Syrossian
Alan Fitzpatrick
Anja Schneider
Leon
Nick Curly
Josh Butler
Jey Kurmis
Emanuel Satie
+ More to be annouced

Dok Amsterdam
Moermanskkade 71 Amsterdam
12:00 – 23:00

Eventpage facebook
https://www.facebook.com/events/545083409033567/

Ticketlink
www.iloveclick.nl/tickets