Grootmeester DJ Jazzy Jeff domineert op vrijdag 21 oktober de draaitafels van de Sugarfactory. Ook de Grammy genomineerde Kenny Dope en BBC coryfee Kayper treden op tijdens deze speciale nacht tijdens Amsterdam Dance Event, georganiseerd door internationaal boekingskantoor MN2S uit London.

DJ Jazzy Jeff
DJ Jazzy Jeff is één van de bekendste dj’s ter wereld. Hij staat al tientallen jaren aan de top met een rij aan hits en underground anthems. Op zijn naam staan samenwerkingen met The Roots, KRS One en natuurlijk met Will Smith als onderdeel van de legendarische hiphop duo DJ Jazzy Jeff & the Fresh Prince. Dit duo won als eerste hiphop act ooit een Grammy.

Kenny Dope
Naast Jeff treedt oudgediende Kenny Dope op. Samen met Little Louie vormde hij het legendarische duo Masters at Work en produceerde ze werk voor Michael Jackson, Madonna, Daft Punk en Donna Summer. Tijdens Masters at Work en zijn eigen solocarrière populariseerde Kenny Dope latin beats en de vrolijke vocals die nu nog altijd de dansvloeren wereldwijd domineren. Door zijn eclectische invloeden vloeit hij moeiteloos door verschillende genres.

Kayper
Turntablist en BBC radiopresentator Kayper stond met 16 jaar al te draaien in de befaamde club Ministry of Sound. Haar sets bevatten van alles, van jaren ’90 R&B tot deep house, en ze mag Diplo en Drake rekenen tot haar trouwe fans. Ze heeft onlangs op Blonde’s Eton Messy label gereleased en produceert remixes voor Universal en Virgin.

MN2S
MN2S is een internationaal boekingskantoor, muziekdistributeur en label gevestigd in Londen. Het is actief in meer dan 100 landen en werkt met een verscheidenheid aan beroemdheden, sporters, artiesten, DJ’s, producers en onafhankelijke labels. Dit is MN2S’ elfde ADE event in Sugarfactory, alle voorgaande edities waren ruim van te voren uitverkocht.

MN2S Presents: DJ Jazzy, Kenny Dope
Vrijdag 21 oktober | Tijden: 23:30 – 06:00 uur
Sugarfactory, Lijnbaansgracht 238, 1017PH Amsterdam
Presale: € 15 via ticketshop
Doorsale: € 18
www.mn2s.com | www.sugarfactory.nl