Je kunt er inmiddels niet meer omheen, Halloween is in Nederland definitief doorgebroken. Het spooky themafeest met de verplichte dresscode leeft enorm en met Mokum Halloween heeft Amsterdam een waardig vlaggenschip te pakken. Na de uitverkochte editie van 2015 kon een vervolg niet uitblijven en met de stap naar een nieuwe locatie wordt er dit jaar nog grootser uitgepakt. Samen met partners Absolut, Levi’s en Fat Kids Cake heeft zowel het muzikale programma als de aankleding een ware boost gekregen.

Het thema voor het decor is dit jaar ‘Nightmare on Elementenstreet’. Een throw-back naar de ‘80s; de gouden periode voor horrorfilms met klassiekers als Aliens, Predator, The Shining, en Hellraiser. De eerste zaal wordt aangekleed in de typisch Amerikaans Prom Night stijl, zaal twee wordt een ode aan alle klassieke sci-fi horrors en zaal drie wordt omgetoverd tot een onheilspellend moeras vol monsters.

Geen Mokum Halloween zonder dresscode! Zoals bij een echt Halloweenfeest hoort, worden mensen verkleed verwacht. Enge en ‘80s inspired outfits worden aangemoedigd.

Het muzikale programma bestaat uit een dwarsdoorsnede van het Amsterdamse nachtleven, met jonge en oude helden uit meerdere genres. Joost van Bellen, FS Green, Yung Internet en Phalerieau sieren onder anderen het programma. Zaal 1 is voor liefhebbers van Urban & Eclectic, Zaal 2 voor House & Disco fans en Zaal 3 voor iedereen die wild wordt van alle pop en dance classics uit de ‘80s en de ‘90s.

Early birds kosten €17.50 en zijn per direct in de verkoop. Kijk voor meer informatie over het feest, tickets en de gehele line-up op mokumhalloween.com.

Wat: Mokum Halloween
Wanneer: 29 oktober 2016 – 21:00 – 05:00 uur
Waar: Warehouse Elementenstraat, Amsterdam
Waarom: Halloween is definitief doorgebroken in Nederland en Mokum Halloween is het grootste en meest extravagante Halloweenfeest van Amsterdam.