Het programma voor WE ARE ELECTRIC Klokgebouw is volledig na de toevoeging van de Losjes Invites stage: met o.a. Detroit Swindle, Cinnaman en Mino Abadier. De vierde indoor editie van WE ARE ELECTRIC wordt gehouden op zaterdag 12 november van 21.00 uur tot 7.00 uur in het monumentale Klokgebouw in Eindhoven. Regular tickets zijn verkrijgbaar via www.we-are-electric.nl. De timetable wordt spoedig bekendgemaakt. Bekijk de nieuwe trailer hier.

Afgelopen juni bleek WAE invites: Losjes de publieksfavoriet te zijn tijdens de late uurtjes van WE ARE ELECTRIC Weekender. De mix van (deep)house met uitschieters naar disco en techno sloot naadloos aan op het hoofdprogramma van het festival. Zoveel zelfs dat het Bossche collectief nu is uitgenodigd om zijn eigen stage te hosten in het Klokgebouw met drie frisse nieuwe namen: Detroit Swindle, Cinnaman en Mino Abadier. Eerder werden William Djoko en Carlos Valdes al aangekondigd. De Electric stage wordt hiervoor eenmalig omgedoopt tot Electric by Losjes.

Lars Dales en Maarten Smeets zijn niet vies van wat stof op hun vingers. Als ze het maar afkomt van vergeten vinyl dat tussen hun andere juweeltjes van Motown, hiphop en vroege house past. Detroit Swindle is meer een Detroit Schatkist.

Shazam op twee benen, in bezit van een jaloersmakende collectie, veteraan en talent in één, van Trouw naar De School, niet te vatten in een of meer stijlen, vaste gast bij Red Light Radio en Dekmantel. En dan zijn we nog maar net begonnen met Cinnaman te omschrijven.

Voor bezoekers van de Amsterdamse Cartelfeestjes zorgt hij al voor een Pavlov-effect. Noem de naam Mino Abadier en er wordt gedanst. Dat mag ook wel met die opbeurende house vol mysterieuze zijtakken die in de sets van de Amsterdammer met Egyptische roots voorbijkomen.

Het complete programma:
Boys Noize, Chase & Status DJ Set & Rage, Dave Clarke, Pendulum DJ Set & Verse, Feed Me, Michael Mayer & Patrice Baumel, Murdock, ROD, TroyBoi, Weval,Wilkinson DJ Set, AFRIKABOOMNADA, Carlos Valdes, Cinnaman, Detroit Swindle, Mino Abadier, Reza Athar, San Holo en William Djoko.

Tickets
De gelimiteerde Early Birdtickets zijn inmiddels uitverkocht. Momenteel zijn de eveneens gelimiteerde Regular tickets (€ 37,50) verkrijgbaar, daarna gaan tenslotte nog Late tickets (€ 42,50) in de verkoop. Om het de bezoekers extra gemakkelijk te maken zijn dit jaar voor het eerst ook zogeheten losse Token tickets verkrijgbaar. Toegang alleen voor bezoekers van 18 jaar of ouder.

Early Birdtickets: € 32,50 (exclusief servicekosten € 2,50) UITVERKOCHT
Regular tickets: € 37,50 (exclusief servicekosten € 2,50)
Late tickets: € 42,50 (exclusief servicekosten € 2,50)
Token tickets: € 25,- (voor 10 consumptiemunten)
Token tickets: € 30,- + € 5,- borg (voor 10 consumptiemunten + kluisje)

Tickets voor WE ARE ELECTRIC zijn online verkrijgbaar via www.we-are-electric.nl.