STRAF_WERK maakt zich op voor haar grootste indoor editie tot nu toe. Op 3 december reist de organisatie af naar Eindhoven voor een spectaculaire avond in het Klokgebouw. Echter houdt STRAF_WERK het niet bij één evenement dit weekend, op vrijdag 2 december is als eerste Amsterdam aan de beurt. De organisatie keert terug in de industriële Scheepsbouwloods op het NDSM terrein. Joris Voorn, Hot Since 82, Âme (live), Kölsch en Andhim zijn een kleine greep uit het ijzersterke programma van deze eerste STRAF_WERK weekender.

Scheepsbouwloods – Amsterdam
Na de geslaagde closing editie in 2015 keert STRAF_WERK dit jaar terug naar de Scheepsbouwloods. Deze voormalige scheepswerf op het NDSM terrein is met haar industriële karakter één van de meest indrukwekkende locaties van Amsterdam. Voor deze eerste avond van de weekender heeft de organisatie een breed scala aan artiesten uitgenodigd. Zo is publiekslieveling Hot Since 82 erbij, doen Route 94 en Huxley een B2B set en maakt Drumcode held Enrico Sangiuliano zijn STRAF_WERK debuut. Van stevige house, naar stuwende techno dus. Ook Andhim, Finnebassen, Luuk van Dijk, ANOTR en Reinier Zonneveld staan op het programma.

Klokgebouw – Eindhoven
Het regent primeurs bij STRAF_WERK in december. De Amsterdamse organisatie reist voor het eerste af naar Eindhoven en dit voor haar grootste indoor editie tot nu toe. Het indrukwekkende Klokgebouw is op 3 december in handen van STRAF_WERK en hiervoor wordt alles uit de kast getrokken. Naast het debuut van Enrico Sangiuliano op de vrijdag, maken ook Kölsch en Âme (live) hun STRAF_WERK debuut in december. Een headliner die zijn terugkeer maakt tijdens deze editie is Joris Voorn. Na zijn geweldige afsluit set tijdens STRAF_WERK Festival, was de keuze voor Joris Voorn snel gemaakt volgens de organisatie. De internationaal bekende Brabander kon niet ontbreken aan de line-up van dit Eindhoven debuut. Ook Agoria, Route 94, De Sluwe Vos, Wouter S, ANOTR, Lucky Done Gone en Will Oirson zijn er deze avond bij.

Line-up:

Scheepsbouwloods – 2 dec
Hot Since 82
Andhim
Route 94
b2b Huxley
Finnebassen
Enrico Sangiuliano
Luuk van Dijk
ANOTR
Reinier Zonneveld

Klokgebouw – 3 dec
Joris Voorn
Âme [live]
Kölsch
Agoria
Route 94
De Sluwe Vos
Wouter S
ANOTR
Lucky Done Gone b2b Will Oirson

Kaartverkoop
De kaartverkoop start maandag 3 oktober 2016: www.strafwerk.org/events.

Overige informatie 2 december
Locatie: Scheepsbouwloods, Amsterdam
Datum: 02-12-2016
Tijd: 23.00 – 07.00
Website: www.strafwerk.org/events/straf_werk-scheepsbouwloods

Overige informatie 3 december
Locatie: Klokgebouw, Eindhoven
Datum: 03-12-2016
Tijd: 22.00 – 07.00
Website: www.strafwerk.org/events/straf_werk-klokgebouw