Rotterdam Rave is op 4 maart 2017 terug met hun enige Indoor editie van dat jaar in de Maassilo. Met deze editie zal het 5 jarig bestaan van Rotterdam Rave worden gevierd samen met artiesten als Joris Voorn, Dave Clarke, Alan Fitzpatrick en AnD.

De indoor editie heeft 4 verschillende stages, welke zijn gebaseerd op de industriële locatie. De Radiation Area vertegenwoordigd stevige techno en presenteert artiesten zoals Dax J, Happa en Stranger. Legende Dave Clarke wordt gezien als een van de grootste innovatievelingen van techno en is de headliner van de hoofdzaal. Naast de live-set van AnD, komen Perc & Ansome met een Hybrid live set. Deze speciale samenwerking heeft nog maar een keer plaatsgevonden.

De tweede area wordt gehost door Joris Voorn. Hij is momenteel een van de grootste tech-house artiesten van Nederlandse bodem en verbreedt zijn horizon als owner & co-founder van het ‘Rejected’ label. Ook zullen de Rotterdamse residents Benny Rodrigues en Michel de Hey op de stage staan met een back to back set.
De grote Drumcode artiest Alan Fitzpatrick stond afgelopen zomer op de mainstage van Awakenings en zal nu ook te zien zijn in de Exposure Area.

2012 was het jaar van de eerste Rotterdam Rave in Perron. In 5 jaar tijd is het evenement uitgegroeid tot een begrip in Rotterdam met 4 uitverkochte Maassilo edities en een eerste outdoor festival editie in augustus 2016. Ook heeft Rotterdam Rave door de jaren heen als decor gestaan voor belangrijke artiesten als Len Faki, Ben Sims, Robert Hood en Speedy J. Dit bewijst dat de organisatie goed op weg is om hun doel te bereiken; Rotterdam als Rave-stad uit de verf te laten komen. Dit moet gevierd worden.

Ga naar de website www.rotterdamrave.com voor meer informatie en de kaartverkoop.

Rotterdam Rave ‘5 year anniversary’
Locatie: Maassilo Rotterdam
Datum: 4 maart 2017
Prijs: Normal Raver 29,50 www.rotterdamrave.com/tickets
Line-up: Dave Clarke, AnD, Dax J, Happa, Perc & Ansome, Stranger, Joris Voorn, Michel de Hey, Benny Rodrigues, Joran van Pol, Karim Soliman, Alan Fitzpatrick, Enrico Sangiuliano, Juan Sanchez, Park & Sons, Tom Trago, Jan van Kampen, Modular DJs