Kris Kross Amsterdam, bekend van onder andere de hit ‘SEX’, begon ooit in Castricum met draaien in een plaatselijke discotheek. Inmiddels, 5 jaar later, is het dj-trio internationaal bekend en zijn ze vele events, hoogtepunten én miljoenen streams verder. Dit alles is vastgelegd in een speciale documentaire die mogelijk is gemaakt door Desperados, die vanaf 21 januari te zien via de social kanalen van Desperados.

Desperados heeft het afgelopen half jaar de vrijheid gekregen Kris Kross Amsterdam te volgen en alles vast te leggen op camera; een bijzonder verhaal met optredens, feesten, interviews en vele hoogtepunten. De mini-docu geeft een kijkje in het hectische leven van Sander, Jordy en Yuki. Hoe is het om ooit te zijn begonnen in de plaatselijke discotheek en uit te groeien tot een succesvol dj-trio met internationale roem? De kijker wordt meegenomen in het succes van hun hit “SEX” en de aanloop hun vijfjarig bestaan in de NDSM-Scheepsbouwloods.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=hf5O7VD_HNk[/youtube]