Het aftellen is begonnen, over ruim een maand staat ‘Triangle Outdoor Festival 2017’ op de kalender. Om vast in de stemming te komen, organiseert Triangle op 24 juni ‘The Warm Up’.

‘The Warm Up’ is een nieuw concept waarin Triangle een bekende artiest koppelt aan een aantal artiesten waar je misschien nog niet bekend mee bent. Verwacht nieuwe frisse sounds en een enorme lading energie op stage!

Een van de artiesten die optreed is Sammie Sedano. Een rapper uit Rotterdam Noord die eind vorig jaar zijn debuut-EP ‘De Nachtapotheker’ uitbracht. Sammie’s pakkende teksten slaan enorm aan, wat geresulteerd heeft in honderdduizenden plays op Spotify. Sammie kondigde onlangs aan dat hij een vervolg zal uitbrengen op zijn debuut-EP, dus wie weet komt er 24 juni een primeurtje voorbij.

Naast Sammie Sedano zal ook Green Cabin optreden. Deze jonge hip-hop formatie bestaat uit vijf engelstalige rappers: Elijah Waters, Larry Pickles, China Viking, Big Cam en M3SEN. Elijah heeft zojuist een nummer uitgebracht, genaamd ‘Instigate’ als voorproefje op zijn aankomende EP.

Als zwaargewicht is Cho aanwezig. De mega veelzijdige artiest uit de Bijlmer bracht het afgelopen jaar hit na hit uit. Van het zwoele ‘Ik Mis Je’ met Abigail Johnson tot club-anthem Popalik met de Britse Stefflon Don, ze pakken stuk voor stuk miljoenen views op youtube. Cho op het podium is een garantie voor een oververhitte dansvloer!

The Warm up vindt plaats op 24 juni in het Rotterdamse Bird. Meer informatie vind je op de Triangle facebookpagina @trianglefestival.