DGTL heeft zojuist hun langverwachte ADE plannen openbaar gemaakt, bestaande uit drie aansluitende events in hun thuisbasis, de NDSM werf. Muzikale grootheden op de donderdag zijn de Russische heldin Nina Kraviz en muzikale whizzkids Modeselektor. Labelbazen Michael Mayer en Jamie nodigden Dubfire, Apollonia, Gui Boratto en Apparat uit om hen te vergezellen aan de top van de lijst artiesten.

Het maken van een hoog kaliber line up, is het combineren van oud met nieuw, zwaargewichten met jong talent. Een skill die het team van DGTL zeker on de knie heeft. Nina Kraviz en Jon Hopkins zullen samen met Âme, Jon Hopkins en De School’s Oceanic de eerste zaal aandoen. De tweede ruimte is het territorium van DGTL residents Ryan Elliott, De Sluwe Vos en Fort Romeau.

Op vrijdag zal Paradise een hattrick scoren met DGTL. Matador neemt zijn gear mee voor een LIVE set en Detlef zal de stage opwarmen voor headliners Jamie Jones en Dubfire in zaal 1. Richy Ahmed en Andrea Oliva zullen met de ruggen tegen elkaar staan in zaal 2, gevolgd door Patrick Topping, met vrouwelijk support van Peggy Gou en Lauren Lane.

Na vier uitverkochte edities van DGTL x Kompakt, is het Keulse label terug voor hun lustrum. Michael Mayer zal b2b spelen met goede vriend Patrice Bäumel. Meer muzikale genialiteit komt van Weval [live], Pachanga Boys, Danny Daze, Locked Groove en Tobias Thomas. De tweede laatste zullen beiden areas opwarmen. Voor deze vijfde editie zullen ook twee speciale gasten aanschuiven, Apparat en Roman Flügel. Beiden hebben niet gereleased op het Duitse label, maar zullen de avond zeker naar een hoger niveau tillen.

De immer populaire tickets zullen op 26 juli in de verkoop gaan op de website van DGTL.

DGTL ADE
Locatie: Scheepsbouwloods / NDSM-werf
Adres: TT Neveritaweg 61, 1033 WB Amsterdam
Tickets: DGTL website, ADE website, RA
Lineup:
Donderdag Nina Kraviz, Âme [dj], Modeselektor [dj], Jon Hopkins [dj], Ryan Elliott, De Sluwe Vos, Fort Romeau , Oceanic
Vrijdag Jamie Jones, Dubfire, Apollonia, Matador [live], Richy Ahmed b2b Andrea Oliva, Patrick Topping, Peggy Gou, Detlef
Zaterdag Michael Mayer b2b Patrice Bäumel, Gui Boratto [live], Weval [live], Pachanga Boys, Danny Daze, Locked Groove, Tobias Thomas / SPECIAL GUESTS: Apparat [dj] Roman Flügel