Voor de tweede keer op rij keert Monstercat terug naar Melkweg Amsterdam voor een spectaculaire showcase op donderdag 19 oktober tijdens het Amsterdam Dance Event. ADE heeft, als setting van Monstercat’s allereerste Europese showcase, een speciaal plekje in het hart van het Canadese EDM-label verworven. Met talloze uitverkochte internationale shows in hun achterzak staan ze te popelen om opnieuw in Amsterdam neer te strijken, dit keer de krachten bundelend met Run The Trap en Bassrush.

ADE heeft, als setting van Monstercat’s allereerste Europese showcase, een speciaal plekje in het hart van het Canadese EDM-label verworven. Sindsdien hebben de evenementen van Monstercat zich als een olievlek verspreid over meer steden, venues en festivals, zoals Tomorrowland, EDC en vele anderen. Met talloze uitverkochte internationale shows in hun achterzak staan ze te popelen om opnieuw in Amsterdam neer te strijken, dit keer de krachten bundelend met Run The Trap en Bassrush in Melkweg’s Max op donderdag 19 oktober.

Was je er vorig jaar bij, dan weet je precies wat je kunt verwachten; een pulserend feest met een elektrische sfeer dat zijn weerga niet kent. Een unieke showcase van sublieme Monstercat-artiesten die je nergens anders zult vinden. Zet je schrap om weggeblazen te worden door de uitmuntende lineup die binnenkort bekend wordt gemaakt. The year of Uncaged continues!

Over Monstercat

Monstercat is een van de meest invloedrijke onafhankelijke EDM platenlabels. Oprichters Mike Darlington (CEO) en Ari Paunonen (COO) richtten het label op in 2011, verhuisden naar Vancouver, British Columbia en hebben een roster van wereldberoemde artiesten opgebouwd. De missie van het label is om artiesten met fans te verbinden door middel van het delen van muziek.

Monstercat is een label dat een publiek aanspreekt dat voornamelijk online communiceert. Een paar wapenfeiten: meer dan 5 miljoen YouTube subscribers, 19 nummer 1 albums op iTunes, meer dan 3 miljoen singles verkocht en ze zijn dagelijks goed voor 1.5 miljoen streams op Spotify. Met succes op grote markten zoals de Verenigde Staten, de UK en Australiƫ heeft Monstercat zeer succesvolle bedrijfstakken op het gebied van merchandise, promotie van live events en technologische innovatie.

Ondersteund door enthousiaste medewerkers, gedreven artiesten en de toewijding van fans wereldwijd, is ieder hoofdstuk van Monstercat het beluisteren waard.

Monstercat Uncaged presented by Bassrush
Donderdag 19 oktober 2017
Melkweg Amsterdam (Max)
Tijden: 23:30 – 06:00 uur
Lineup TBA
Tickets: www.monstercat.com/tickets