Het online dance radiostation voert sinds deze week een tweetal ingrijpende wijzigingen door: Het woord FM verdwijnt uit de naam en wordt vervangen door Radio. Door de naamswijziging ontkoppelt de zender de binding met het medium waar het station nimmer op heeft uitgezonden en kan het online karakter verder worden versterkt. Met de nieuwe naam Deep Radio veranderd ook het webadres en maakt het radiostation als eerste in Europa gebruik van het .radio domein.

.RADIO
.radio is een nieuw top-level domein (zoals .com of .nl), dat uitsluitend is bestemd voor radiostations, radio -professionals, -amateurs en bedrijven werkzaam in de radio industrie. Het domein wordt beheerd door de EBU (European Broadcast Union) en is beschikbaar vanaf 15 november 2017. Deep is in samenwerking met de EBU gestart met het gebruik van het domein voor haar website en stream adressen. Het nieuwe webadres is https://deep.radio

Geïnteresseerden voor een .radio domeinnaam kunnen meer informatie vinden op http://nic.radio en kunnen worden geregistreerd bij de EBU via de website: http://register.radio.

Deep Radio:
https://deep.radio

.RADIO
http://nic.radio
http://register.radio