DJ en producer Sam Feldt keert dit jaar weer terug naar Amsterdam Dance Event (ADE) met zijn ‘Heartfeldt Pool Party’. Na uitverkochte edities in Miami en Amsterdam wordt Het Sloterparkbad op woensdag 18 oktober 2017 omgetoverd tot een tropisch dance paradijs.

DJ’s Lost Frequencies, Kungs, Lucas & Steve, (en very special guest Armin van Buuren) vergezelde Sam bij zijn laatste ADE-pool party in 2016, deze editie van de ‘Heartfeldt Pool Party by Sam Feldt’ wordt de meest indrukwekkende line-up ooit.

Met zijn Beatport #1 en zijn tropische remix van Robin S’ ‘Show Me Love’ met meer dan 200 miljoen streams en meer dan 1 miljoen verkochte singels is DJ Sam Feldt een van de meest gevraagde namen in de dance muziek. Zijn meest recente single ‘’Fade Away’’ met Lush & Simon (feat. INNA), kent een vergelijkbare succes met inmiddels al meer dan 6 miljoen streams en 3 miljoens video views in de eerste release week.

Tussen alle hectiek van een volle zomer schema met optredens op Tommorowland, Creamfields en verschillende optredens op Ibiza, waaronder Pacha en Ushuaia, sprak Sam op een muziek conferentie met veel enthousiasme over de aankomende Pool party. ‘Ik kan haast niet geloven dat we inmiddels al bezig zijn met de derde editie van The Heartfeldt Pool Party! Na uitverkochte edities van afgelopen jaar in Amsterdam tijdens ADE en in Miami tijdens Miami Music Week, wordt aankomend editie nog veel groter en beter! En vooral heel belangrijk om te vermelden…… met heel veel opblaasbare unicorns!

Met Sam’s voorgaande uitverkochte ADE-edities belooft de 2017 ‘Heartfeldt Pool Party By Sam Feldt’ dit succes te evenaren en een hoogtepunt te worden van ADE. De algemene start van de kaartverkoop vindt plaats op donderdag 27 juli.

Heartfeldt Pool Party by Sam Feldt
Locatie: Sloterparkbad in Amsterdam
Datum: Woensdag 18 oktober, 2017
Tijd: 21.00 – 03.00 uur
Dresscode: Swimwear