Vrijdag 15 september viert Panama Amsterdam haar 15 jarige bestaan met een geweldig verjaardagsfeest. Met onder andere Secret Cinema en Egbert op het programma presenteert Panama een geweldige line up.

Meer dan 500.000 bezoekers hebben de afgelopen 15 jaar gedanst, gelachen en onvergetelijke momenten beleeft op de dansvloer van Panama. Vanaf 11 uur zullen op vrijdag 15 september de deuren geopend worden voor bezoekers, een avond opbouwend van house naar techno waarmee de diversiteit van Panama in 1 avond samenkomt.

Panama Amsterdam is sinds 2002 gevestigd in een voormalige elektriciteitscentrale, gelegen aan de Oostelijke Handelskade. Dit prachtige industriële monument is een multifunctioneel platform, waar kunst en amusement bij elkaar gebracht worden. Panama staat in de wereldwijd erkende DJmag top 100 als 78e beste club ter wereld.

Line up:
Egbert, Secret Cinema, Tahko, Paolo b2b Mr Milano, Benjamin Bates b2b Larz, Ms Gibbs vs Romario V, Misura Music b2b Welly Ibrahim, Connected Soul & suprise acts.

Panama Amsterdam – 15th anniversary
Datum; Vrijdag 15 september 2017
Tijd: 23:00 – 05:00 uur
Locatie: Panama, Oostelijke Handelskade 4, Amsterdam
Tickets en meer informatie via www.panama.nl
Early birds: 10 euro SOLD OUT
Regular tickts: 15 Euro

Voldoende parkeergelegenheid in de nabije omgeving. Bereikbaar via Tram 26, Tram 10 en de nachtbus.