538 opent tijdens het Amsterdam Dance Event het 538DJ Hotel in The Student Hotel. Martin Garrix, David Guetta, Hardwell en Afrojack geven dit jaar exclusieve optredens in de club van het hotel. De intieme club biedt ruimte voor 250 luisteraars. Alle 538-programma’s tussen 06:00 en 00:00 uur, waaronder Evers Staat Op, Dane Doet ‘t en De Coen & Sander Show, komen tijdens ADE rechtstreeks vanuit Amsterdam. Edwin Evers staat twee ADE-ochtenden op met een bijzondere co-host, die binnenkort bekend gemaakt worden. Veel nationale en internationale artiesten die voor het Dance Event in Amsterdam zijn komen langs in de 538-studio.

Kaarten voor de showcases in het 538DJ Hotel zijn niet te koop, maar alleen te winnen bij 538 vanaf maandag 9 oktober. 538-luisteraars die kaarten gewonnen hebben voor een van de showcases maken tevens kans op een overnachting in het hotel en toegang tot ADE-evenementen. De radio-uitzendingen vanuit de hotelbar zijn voor iedereen vrij toegankelijk. Overdag zijn er speciale activiteiten in het 538DJ Hotel, hier wordt binnenkort meer bekend over gemaakt.

Line-up Showcases 538DJ Hotel:
Woensdag 18 oktober – Martin Garrix, support: Justin Mylo
Donderdag 19 oktober – David Guetta, support: tba
Vrijdag 20 oktober, Hardwell, support: Kill the Buzz
Zaterdag 21 oktober, Afrojack, support: Ravitez

Adres 538DJ Hotel
The Student Hotel Amsterdam City – Wibautstraat 129, 1091 GL Amsterdam
538.nl