Tijdens het Amsterdam Dance Event (ADE) organiseert Generator in hun Auditorium een bijzondere serie Q&A’s met een selectie van gecureerde labels uit Amsterdam & Rotterdam. Verwacht handige tips en mooie anekdotes van de oprichters van Heist Recordings (Detroit Swindle), KLEAR Agency (o.a. Flexican), Mo Manager (o.a. Patta Soundsystem, Vic Crezée) en upcoming platform Chips. Na de Q&A’s gaat de dansvloer open op de beats van de dj’s van het betreffende label. Entree is gratis.

Generator geeft een kijkje in de keuken van een aantal van de beste Nederlandse managementkantoren, platenlabels en andere creatieve platformen. Onze host en moderator Steven van Lummel legt al deze organisaties het vuur aan de schenen over hoe zij hun business runnen, en wie er nou precies achter zit.

Om het een en ander goed af te sluiten, gaat iedere avond na de Q&A de bar open voor een lekker drankje, en wordt de dansvloer geopend. Een goed moment om een een-op-een gesprek met de organisatoren aan te knopen in een informele en intieme setting.

GECUREERDE MUZIEK AVANTGARDE
De vier verschillende partijen hebben ieder op hun eigen manier een grote invloed op de Nederlandse muziekscene en blijven vooruitstrevend bezig. Ze hebben ieder een eigen fan base die blijft groeien dus Generator Amsterdam is vereerd om de volgende partijen uit te nodigen.

Chips Nieuw electronisch muziekplatform uit Rotterdam, dat behalve wekelijkse clubnachten, ook hun muziek verder brengen door documentaires, evenementen en fotografie.

Heist Recordings Heist Recordings is opgericht door Detroit Swindle in 2011. Zij wilden niet alleen volledige controle hebben over hun eigen releases, maar ook een podium bieden aan beginnende producers en gelijkgestemde artiesten.

KLEAR Agency Artiesten agency uit Amsterdam met namen als: Wantigga, Jengi, Jaël en The Flexican.

Mo Manager Mo Manager is een boekings- en managementkantoor uit Amsterdam. De afgelopen 10 jaar hebben ze veel diversiteit, maar ook constante kwaliteit getoond met hun roster.

Generator Q&A’s

Woensdag 18 oktober – KLEAR Agency
Donderdag 19 oktober – Heist Recordings
Vrijdag 20 oktober – Mo Manager
Zaterdag 21 oktober – Chips

Tijden:
Woensdag – Zaterdag 20:00 – 01:00
Q&A’s beginnen om 21.00 uur, muziek start om 20.00 uur en loopt door in een feestje na de Q&A.

Host: Steven van Lummel

Entree: Gratis

Locatie: Auditorium- Generator hostel Amsterdam – Mauritskade 57, 1092AD, Amsterdam