Na een uitverkocht festival keert Rotterdam Rave terug naar hun vertrouwde Maassilo, waar weer drie area’s gevuld worden met de meest gerespecteerde techno artiesten van dit moment.

De uit België afkomstige Amelie Lens maakt in maart haar debuut op Rotterdam Rave. Sinds Amelie haar EP ‘Exhale’ uitbracht op Lyase Recordings steeg haar dj carrière in rap tempo. Met boekingen in heel Europa en een residentie bij club Labyrinth in België is Amelie een van de meest populaire vrouwelijke techno dj’s van dit moment.

Na een uitverkocht Dax J All Nighter en de nog komende Perc Trax Labelnight in december zullen zowel Dax J als Perc terugkeren voor de indoor editie. Dj, producer en labeleigenaar Perc heeft in het verleden al met verschillende dj’s back to back gedraaid op Rotterdam Rave. Zo trad hij eerder op samen met Truss en deed hij afgelopen zomer met Ansome de closing-set op Rotterdam Rave Festival. Op 17 maart zal Perc voor het eerst samen met met Randomer draaien in de Maassilo.

Een duo dat we ook terugzien op het affiche is AnD. Deze mannen uit de UK hebben sinds 2015 al op verschillende Rotterdam Rave edities gespeeld en zijn na twee edities afwezig te zijn geweest weer terug voor de aankomende indoor. AnD bracht onlangs ook de EP ‘Closing Trax’ uit, een verzameling van tracks waarmee ze hun sets vaak afsluiten.

Ga voor meer informatie naar: www.rotterdamrave.com.

Rotterdam Rave indoor 2018
Locatie: Maassilo, Rotterdam
Datum: 17 maart 2018
Tickets: rotterdamrave.com/tickets
Line-up: Amelie Lens, AnD ‘live’, Ansome ‘live’, Benny Rodrigues, Dax J, DeFeKt ‘live’, Enrico Sangiuliano, Karim Soliman, Jorn Luka, Marwan Sabb, Perc, Randomer, Reinier Zonneveld ‘live’, Remco Beekwilder, Scalameriya ‘live’, Stranger, Tommy Four Seven, VSK ‘live’ + more to be announced