Naast headliner Afrojack en Lucas & Steve staan ook Jax Jones, Julian Jordan en DJ Licious op 538Jingleball. Dit maakte 538-dj Daniel Lippens zojuist bekend in zijn avondprogramma. Met de toevoeging van deze drie nieuwe namen is de line-up van 538Jingleball bijna compleet. Op woensdagmiddag 22 november maakt 538 de laatste naam uit de line-up bekend via een Facebook-livestream, waarin kijkers vragen mogen stellen aan de dj om er zo achter te komen wie hij/zij is. Kaarten zijn te koop via 538.nl/jingleball.

Op zaterdag 16 december wordt de Ziggo Dome voor één keer omgebouwd tot de dikste club van Nederland voor het meest sexy, wilde en onvergetelijke dance-event van 2017. Tijdens de zesde editie van 538Jingleball kan iedereen nog één keer helemaal losgaan voordat ze het nieuwe jaar ingaan. Het thema is ‘Show your wild side’.

538Jingleball
Datum: Zaterdag 16 december 2017
Locatie: Ziggo Dome, Amsterdam
Tijden: 22.00 uur – 05.00 uur
Entrée: €53,- (regular)
Leeftijd: 18+
Dresscode: Show your wild side
Meer informatie: 538.nl/jingleball