Masquerade is terug van weggeweest en wordt dit jaar magischer dan ooit tevoren. Op zondag 31 december 2017 is Beachclub Sunrise op Aquabest het toverachtige decor van Masquerade: Night of Wonders! Van 21:00 tot 05:00 uur is Beachclub Sunrise dé locatie waar de meest swingende muziek te horen zijn. Om klokslag twaalf uur worden de bezoekers getrakteerd op een knallende vuurwerkshow om onder het genot van een glaasje bubbels het nieuwe jaar in stijl in te luiden. Verwacht een intieme sfeer met de lekkerste house, techhouse, disco en popmuziek. Sluit samen met vrienden en/of familie het jaar op een sprookjesachtige en onvergetelijke manier af tijdens Masquerade: Night of Wonders!

All-inclusive
De ticketprijs van Masquerade: Night of Wonders is all-inclusive. Geniet zorgeloos van de jaarwisseling met onbeperkt bier, fris, wijn en alle gangbare populaire mixdranken in de betoverende setting van Beachclub Sunrise. De verkoop van de eerste ticketfase is inmiddels in volle gang. De eerste ticketfase, de zogehete ‘Magical NYE Ticket’, is inclusief een parkeerplek, kluisje, welkomstdrankje bij binnenkomst, luxe hapjes én drankjes gedurende de avond en een glaasje champagne op het 12 uur moment. Voor iedereen die nog luxer wil genieten van Masquerade is het mogelijk om bij aankoop van de tickets een fles Moët Chandon te bestellen.

Wacht niet te lang en haal snel een Magical NYE Ticket voor €89,50 in de voorverkoop. Wanneer de eerste ticketfase is uitverkocht, gaat de tweede en laatste ticketfase van start. De ‘Final NYE Tickets’ zijn de laatst beschikbare tickets en kosten €97,50.

Volg Masquerade
Houd de Facebookpagina van First Vision goed in de gaten en blijf up-to-date omtrent nieuwtjes van Masquerade: Night of Wonders. Ga voor meer informatie en tickets naar: http://masquerademidnight.nl.