Diynamic keert op 25 mei 2018 terug naar het Amsterdamse Bos, voor de 6e editie van het Diynamic Festival. Deze bijzondere showcase wordt aangevoerd door labeleigenaar Solomun. Aan zijn zijde staan onder andere vaste Diynamic artiesten als Adriatique, Kollektiv Turmstrasse en HOSH. In de aankomende weken wordt de volledige line-up bekend gemaakt.

Het afgelopen jaar heeft Diynamic niet bepaald stilgezeten. Solomun, die met zijn sound inmiddels één van ‘s werelds bekendste house-dj’s is geworden, toont al jarenlang zijn talent aan de gehele wereld. Daarnaast organiseerde hij voor het vijfde jaar op rij zijn bekende ‘Solomun+1’ avonden in de Pacha op Ibiza.

Ook het duo Adriatique reisden dit jaar naar menig gerenommeerde plekken af, zoals DC-10 en Fabric London. Daarnaast is HOSH sinds het eerste uur een belangrijk onderdeel van het label en het Duitse duo Kollektiv Turmstrasse is met hun expressieve live-set een onmisbaar onderdeel van de Diynamic familie.

Het Diynamic Festival vindt dit jaar wederom plaats in het Amsterdamse Bos. Het evenement heeft twee stages, een grote mainstage en een intiemere tweede stage. De volledige line-up wordt spoedig bekend gemaakt. Meer informatie is te vinden op: Diynamicfestival.com.

De voorverkoop start woensdag 13 december om 12.00 uur.

Diynamic Festival
Datum & tijd: 25 mei 2018 12:00 – 23:00
Locatie : Amsterdamse bos
Line-up: Solomun, Adriatique, Kollektiv Turmstrasse, HOSH meer artiesten worden later bekend gemaakt
Tickets: Early bird tickets verkrijgbaar vanaf 13-12-2017 12:00 uur