We sluiten het jaar weer extra woelig af met een extra editie! 2017 was een woelig jaar met vele hoogtepunten dikke edities in de AIR uitverkochte edities in Almere en een geweldig eigen festival! Om het jaar goed af te sluiten gaan we op een speciale locatie in Amsterdam voor de allerlaatste keer in 2017 heel woelig doen met z’n allen. De laatste editie van het jaar zal plaats vinden op het water in de Undercurrent. Een mooie locatie aan het IJ waar we 2017 woelig indrijven.

Woelig staat voor dat ene feest waarop alles kan, alles mag en je minimaal buiten adem van bij de garderobe staat aan het einde van de avond. Woelig is dat ultieme billenschudfeestje waar jij zo lang op hebt gewacht. Dus, houd je niet van dansen, houd je niet van trillen, houd je niet van losgaan, blijf dan vooral thuis. Dit allemaal op de lekkerste R&B, Hiphop en Dancehall die je je kunt voorstellen.

We pakken groots uit deze editie met 2 area’s, 15 dj’s en 1000 partypeople! Zorg dat je hierbij bent, aanwezigheid is verplicht! Kaarten haal je voor €30,- via www.bestwelwoelig.nl of een van onze kaartverkopers. Als je snel bent kun je nog een earlybird kaart bemachtigen voor €25,- !

Woelig XXL
Zondag 31 december 2017
Undercurrent
Papaverweg 265
1032 KE Amsterdam
22:00 – tot het licht aan gaat
VVK : 30,- (Early Birds 25,- ! – schiet op )