Op 24 December 2017 zal het moment weer aanbreken waar Dutch finest mag stralen in cocktail dresses en black tie suits. BLACK TIE Events presenteert: BLACK TIE MASQUERADE 2017.

Met haar 6e editie rolt BLACK TIE nogmaals de rode loper uit om weer een onvergetelijke avond te verzorgen voor de duizenden bezoekers die tezamen een prachtig beeld mogen vormen tijdens dit grootse, maar toch intieme Kerstavond evenement.

Zoals voorgaande jaren, zal BLACK TIE haar deuren weer openen in het oude vertrouwde Cruise Terminal in Rotterdam, waar het thema MASQUERADE de venue zal omtoveren tot een sexy & fierce gemaskerd bal.

LINE UP
De show wordt ondersteund door optredens van top notch namen uit de DJ scene waaronder de volgende artiesten:

Mainroom
LA FUENTE & MC ROGA
LEROY STYLES & MC GEE
BESTOFBOTHWORLD ‘STEFAN VILIJN B2B MICHAEL MENDOZA
MIA MORE
AFROTURA
LUCALIKE
JETHRO ANGKOTTA ON PERCUSSION

Darkroom
SIMON KIDZOO BEAUMONT LIVINGSTONE
OTIS HATS

DRESSCODE
BLACK TIE hanteert een zeer strikte dresscode die voor zichzelf sprekend is: Black Tie. BLACK TIE dresscode voor vrouwen betekend evening dress, voor mannen smoking/tweedelig pak met bijbehorende schoenen. Naast de usual dresscode, heeft het thema MASQUARDE dit jaar er een extra knipoog aan door maskers aan de dresscode toe te voegen. De maskers voor zowel man en vrouw is verplicht bij binnenkomst van het evenement.

TICKETS
Black Tie biedt op dit moment zeer gelimiteerde LAZY SHEEP tickets aan voor €40,- ex. fee. Mede dankzij de populariteit is de vraag naar tickets hoog, dus wacht niet te lang met het bemachtigen van je ticket.

VIP TAFELS
Voor bezoekers die meer informatie willen wat betreft de VIP tafels, kunnen contact opnemen met [email protected]

HOTEL PACKAGE
BLACK TIE bezoekers hebben dit jaar ook de optie om hotel packages te bemachtigen waarin je naast het evenement kan genieten van een heerlijke overnachting in het Nhow Hotel Rotterdam, wat pal gelegen is naast de venue. Deze packages zijn inclusief VIP services zoals: hotel overnachting, maskers, transfer naar het evenement, late check out en ontbijt. BLACK TIE biedt verschillende opties aan die te vinden zijn via deze link: http://bit.ly/TicketsBlackTie17.

JOSH V – HOOFDSPONSOR
Met trots kunnen wij presenteren dat BLACK TIE er een gloednieuwe partner in crime bij heeft: niemand minder dan hét mode label van Nederland, JOSH V.

Fashion & lifestyle label JOSH V is opgericht in 2011 door mode-onderneemster Josh Veldhuizen. Josh wist haar label JOSH V tot een van de snelst groeiende en grootste mode labels uit te bouwen in een zeer korte tijd. Inmiddels wordt haar collectie via de webshop www.joshv.com en in 400 partnerstores, verspreid over negen landen, verkocht.

Mede dankzij de immense populariteit op onder andere Instagram en de cutting egde designs, steekt het mode imperium van JOSH V met kop en schouders boven vele andere Nederlandse brands uit. BLACK TIE is daarom ook ontzettend honoured om een samenwerking met het internationale mode label aan te gaan.

BLACK TIE 2017

Dresscode: Black Tie
Datum: 24 december 2017
Locatie: Cruise Terminal Rotterdam
Adres: Wilhelminakade 699, 3072 AP Rotterdam, Netherlands
Tijd: 22:00 – 05:00u
Tickets: http://bit.ly/TicketsBlackTie17
Website: http://blacktie.date/