The Black Madonna treedt begin 2018 op in Paradiso. Vandaag om 10.00 uur wordt de komst van de razend populaire dj aangekondigd. Op vrijdag 23 februari draait The Black Madonna – echte naam Marea Stamper – voor het eerst in de historische zaal. Tegenwoordig woont de Amerikaanse in Londen, nadat ze haar strepen verdiende in de underground scene van Chicago. Ook in Nederland is The Black Madonna sinds enkele jaren een graag geziene artiest in clubs en op festivals.

De avond staat in het teken van haar eigen We Still Believe concept, waarbij zij samen met gastartiesten zal draaien. Het concept behelst net als haar illustere dj-sets alle uithoeken van het muziekgenre en wordt daarnaast compleet gemaakt met extra aandacht voor het decor. Bezoekers kunnen onder andere een catwalk verwachten en een reeks extravagante dansshows.

Haar nacht in Paradiso volgt na een memorabel jaar voor The Black Madonna. Begin 2017 werd ze benoemd tot Mixmag’s ‘DJ of the Year’ – een erkenning van iconische status binnen de moderne dancecultuur na jaren vol veelgeprezen en spraakmakende shows in verschillende clubs wereldwijd. Daarnaast was ze al vroeg in 2017 tot dertien maal toe de headliner bij de Londense club XOYO. Daar werd ze werd vergezeld door dance-legendes, pioniers en nieuwkomers (waaronder Derrick May, Ellen Allien, Shanti Celeste, Derrick Carter, Midland, Heidi, Denis Sulta, Ben UFO, Gilles Peterson, HAAI, Mike Servito, Job Jobse en Rahaan). In mei stelde The Black Madonna voor het befaamde Nuits Sonores festival een gedeelte van de line up samen. Even later in het festivalseizoen liet ze zich van haar beste kant horen tijdens Sónar Festival in Barcelona. In 2018 zal ze onverminderd doorgaan met het laten doorklinken van haar maatschappijkritische mening en vestigen van haar naam als artieste. Om te beginnen in Paradiso op 23 februari.

Carlos Valdes en Sandrien zullen ook draaien tijdens We Still Believe. Als dj en organisator van de geliefde Is Burning feesten is Carlos Valdes al jaren één van de smaakmakers binnen de Nederlandse clubscene. Zijn kenmerkende stijl en verfijnde platenkeuzes hebben hem binnen en buiten Europa een respectabele reputatie opgeleverd. Ook Sandrien heeft zich in de loop der jaren ontpopt van lokale sterkhouder tot een welbekende naam in de internationale scene met haar kwaliteiten als dj.

Kaartverkoop
De kaartverkoop voor de clubnacht van The Black Madonna in Paradiso start op vrijdag 15 december om 12.00 uur via www.paradiso.nl en Ticketmaster. Early bird kaarten kosten 17,50 euro per stuk, inclusief servicekosten.

The Black Madonna presents We Still Believe
Paradiso, Amsterdam
Vrijdag 23 februari 2018 – www.paradi.so/WeStillBelieve
Facebook-event: www.facebook.com/events/726747447514310