De Britse hip-hop artiest MoStack bracht een jaar geleden de clip uit bij zijn nummer ‘Liar Liar’. Het nummer was op dat moment al een mega hit in de Londense clubs waardoor Stormzy mee wilde werken aan de bijbehorende video. Daarna ging het heel snel, samenwerkingen met vrijwel elke bekende Britse artiest waren het gevolg en al zijn clips pakten in no time miljoenen views.

Op vrijdag 22 december staat MoStack voor het eerst in Rotterdam tijdens de indoor editie van het Triangle Festival in de Maassilo. Het programma van deze editie puilt uit van de live shows. Onder anderen Josylvio, Bizzey, Equalz, Jacin Trill en Leafs verzorgen een optreden. Daarnaast zijn er nog twee speciale shows die het vermelden waard zijn.

Zo verzorgt Wilde Westen Records een show van een uur met Mula B, Louivos en 3Robi. Het label uit Den Haag is niet meer weg te denken uit de Nederlandse hip-hop scene en zal tijdens dit optreden zijn veelzijdigheid naar voren brengen.

In de ‘London’ area zal het Nebulon collectief optreden. Verwacht een spervuur aan rauwe lines aangeleverd door een elftal van de beste Nederlandse grime mc’s. De groep die onder anderen bestaat uit het Rotterdamse NoizBoiz en het Amsterdamse Zwart Licht trad voor het laatst samen op tijdens Appelsap festival in 2012.

Triangle Festival vindt vrijdag 22 december plaats in de Maassilo in Rotterdam. De complete line-up, tickets en overige informatie vind je op de website www.trianglefestival.nl.