Het wereldwijde concept Don’t Let Daddy Know komt op 2 en 3 maart terug naar Amsterdam met de Zweedse dj-legendes Axwell & Ingrosso, Nicky Romero, NERVO, Timmy Trumpet, W&W, Sunnery James & Ryan Marciano, Sem Vox en de zojuist aangekondigde speciale gast Steve Angello.

Na het grote succes van het vijfjarig bestaan vorig jaar, komt #DLDK nu weer terug met een weekend vol top entertainment in de enorme Ziggo Dome. Dit jaar krijgt Don’t Let Daddy Know een Zweeds tintje met Axwell & Ingrosso en Steve Angello als grote headliners. Andere artiesten zijn Headhunterz, NERVO, Nicky Romero, Sunnery James & Ryan Marciano, Timmy Trumpet, Vini Vici, Wildstylez, W&W, Lucas & Steve, Mike Williams, Sem Vox, Third Party en Raiden.

Tickets zijn bijna uitverkocht. Ze zijn verkrijgbaar via www.dldk2018.com.