Het grootste outdoor technofestival van de wereld heeft zojuist haar line-up bekend gemaakt. Zaterdag 30 juni en zondag 1 juli strijkt het iconische festival voor de 18e keer neer in recreatiegebied Spaarnwoude en met meer dan 100 acts, verspreid over 8 podia op beide dagen worden 80.000 bezoekers in totaal verwacht.

De line-up van Awakenings Festival is een mix van niet te missen helden als Carl Cox, Adam Beyer, Nina Kraviz en Sven Väth – die tevens alle vier op beide dagen hun opwachting maken – en daarnaast de nieuwe garde zoals Job Jobse, Amelie Lens, Charlotte de Witte en Dax J. Richie Hawtin brengt zijn speciale liveshow ‘CLOSE’ voor het eerst naar Nederland en verder worden onder andere Marcel Dettmann, Joseph Capriati, Kölsch, Maceo Plex, Ben Klock, Jamie Jones, Ricardo Villalobos en Seth Troxler door de organisatie verwelkomt.

De tweede festivaldag biedt ruimte voor verschillende hostings. Zo heeft Adam Beyer zijn eigen Drumcode podium, komt Carl Cox met Intec, nodigt Joris Voorn zijn vrienden uit voor Joris Voorn & Friends en brengt Maceo Plex voor het eerst zijn Mosaic naar een festival.

De volledige line-up van Awakenings Festival is te vinden op awakeningsfestival.com.

Awakenings staat bekend om het aanbieden van een breed scala aan technomuziek en brengt binnen deze grenzen een wijd spectrum ten gehore. Op het baanbrekende podiumontwerp en de strakke productie wordt ook deze editie niet bezuinigd en bezoekers kunnen rekenen op de laatste technieken op het gebied van licht en geluid.

De kaartverkoop voor Awakenings Festival start 16 januari om 12.00 uur op awakeningsfestival.com.

Awakenings Festival 2018
Datum: 30 juni en 1 juli
Tijd: 12.00 uur – 23.00 uur
Locatie: Recreatiegebied Spaarnwoude