Dj-trio Kris Kross Amsterdam heeft grootse plannen in 2018. Het eerste wapenfeit is een tour langs de Nederlandse poppodia. Op vrijdag 3 maart vindt in Tivoli Utrecht de kick-off plaats om vervolgens op zaterdag 9 maart door te reizen naar het gloednieuwe podium Victorie in Alkmaar. Een week later, op zaterdag 16 maart, is het de beurt aan het stijlvol gerenoveerde 013 in Tilburg. De kaartverkoop voor ‘Kris Kross door het land’ is zojuist van start gegaan.

Kris Kross Amsterdam staat – naast hun muziek – bekend om hun iconische Kris Kross feesten. Deze feesten zijn enorm populair; zo beleefden 3000 bezoekers op Oudjaarsavond de nacht van hun leven. Naast de zo kenmerkende stoere Old-skool cross-over sound wordt ook de mini-playbackshow uit de kast getrokken. Met het nodige geweld aan special effects en decoratieve items wordt dit feestconcept naar grote hoogte getild. De afgelopen events waren allemaal binnen no-time uitverkocht, daarom is het nu tijd om ook iedereen in het land de kans te geven om deze feesten mee te kunnen maken.

Een groter doel: Kris Kross Festival
Dat Kris Kross Amsterdam het land in trekt komt niet zomaar uit de lucht vallen. Het is geen geheim dat er achter de schermen druk wordt gewerkt aan de organisatie van een eigen festival. Hier wordt zo snel mogelijk meer over bekendgemaakt. Een mooie bijkomstigheid is dat de bezoekers van deze tour als eerste in de gelegenheid worden gesteld om een kaartje te kopen.

Kaartverkoop en meer ‘Kris Kross door het land’
Tivoli Utrecht: https://www.facebook.com/events/529021314123196/
Victorie Alkmaar: https://www.facebook.com/events/482934475434213/
013 Tilburg: http://www.facebook.com/events/414477642320258/