De complete line-up voor de derde editie van The Crave Festival is bekend. Headliners van de derde editie van het festival, dat 2 juni voor het tweede jaar plaats vindt in het groene Zuiderpark in Den Haag, zijn onder andere Blawan, Levon Vincent, Hessle Audio Trio, DJ Stingray en Palms Trax.

Internationale headliners
The Crave brengt wederom het beste van elektronische muziek, samen met Pip Den Haag, District25, Creme Organization & Intergalactic FM. In het Zuiderpark is niet alleen de enige set deze zomer in Nederland van de Britse meester van industriële techno Blawan te zien. Ook Levon Vincent en zijn organische en oprechte techno, Hessle Audio Trio (Ben UFO, Pearson Sound & Pangaea) en acid en electro wervelwind DJ Stingray staan op de line-up. Daarnaast draait discojazzhouse genie Palms Trax in een uitzonderlijke intieme setting, op de kleinste stage van het festival waar ruimte is voor 500 man.

Haags geluid
Maar ook West Coast Sound veteranen die Haagse elektronische geschiedenis schreven, zoals DJ TLR en Beverly Hills 808303 (I-F), en opkomende Haagse talenten, zoals Deniro en twice upon a time, staan op de line-up van The Crave Festival. Zo brengt de organisatie het beste wat Den Haag te bieden heeft aan het Nederlands festivalpubliek.

Line-up:

Alienata
Aurora Halal
Beverly Hills 808303 (I-F)
Blawan
cosmox
Courtesy
Deniro
DJ Stingray
DJ TLR
Ekman (live)
Hessle Audio Trio (Ben UFO b2b Pearson Sound b2b Pangaea)
JEANS
Levon Vincent
Lux
Matrixxman
OKO DJ
Palms Trax
Scientific Dreamz of U
Skee Mask
Strange Boutique
The Egyptian Lover (live 808 set)
twice upon a time

The Crave Festival 2018
2 juni, 12:00 – 23:30
Zuiderpark, Loevesteinlaan, 2523 AP Den Haag
www.thecravefestival.nl

Tickets
Festivalbezoekers kunnen zich tot 23 januari in via www.thecravefestival.nl inschrijven en krijgen als eerste de kans om een voordelig ticket aan te schaffen. Na registratie ontvangen geregistreerden 24 januari 11:00 CET een geheime link voor henzelf en 3 vrienden. De publieke pre-sale start maandag 29 januari, 11:00 CET.