Techno Festival 909 zal wederom voor de 8e editie neerstrijken in het Amsterdamse Bos op 26 mei 2018 te Amsterdam. De kaartverkoop is vorige week gestart maar vandaag heeft 909 festival de langverwachte line-up voor deze zomer bekend gemaakt.

Ook dit jaar heeft 909 weer vele legendarische pioniers zoals Chris Liebing, Speedy J, Ellen Allien en Josh Wink weten neer te strikken. Ook heeft 909 een aantal nieuwe gezichten zoals DJ Bone B2B met Deetron, Extrawelt en Aril Brikha.

909 Festival is al jaren een geheel eigentijds festival waar via één mainstage en een kleinere intieme stage het bijzondere dagprogramma gepresenteerd wordt. De nadruk ligt bij 909 festival op de muziek en de grondleggers ervan.

Zoals bij iedere editie staat de TR-909 Rhythm Composer centraal. De TR-909 vormde de basis van de techno-evolutie en zijn pure klanken zullen dan ook veelvuldig terug te horen zijn tijdens het evenement.

De volledige line-up:

CHRIS LIEBING
SPEEDY J
JOSH WINK
ELLEN ALLIEN
EXTRAWELT
DJ BONE B2B DEETRON
STEVE RACHMAD
ARIL BRIKHA
VINCE WATSON
NUNO DOS SANTOS

909 Festival 2018
Datum: 26 mei
Locatie: Amsterdamse Bos
Tickets: Early bird tickets zijn te koop
http://909.nl/events/