Een primeur voor Rotterdam Rave. Zij organiseren op zondag 18 maart een rave van 11 uur ‘s ochtends tot 11 uur ‘s avonds in de Factory 010 met onder andere AnD en Tommy Four Seven. De Rotterdam Rave Indoor 2018 By Night, die de nacht ervoor plaatsvindt is al enige tijd uitverkocht. Voor wie nog een afterparty zoekt of geen ticket heeft kunnen bemachtigen, is dit de ideale situatie.

De uit Rotterdam afkomstige ROD Malmok heeft een jaar geleden voor het laatst op Rotterdam Rave gedraaid en is in Maart weer terug in de Maassilo. De Rotterdammer is niet meer weg te denken uit het uitgaansleven. ROD staat niet alleen bekend vanwege zijn gigs maar ook als producer, hij is het afgelopen jaar druk bezig geweest met zijn debut album (Back To Square One). Met dit album wat hij op 9 oktober 2017 heeft uitgebracht won hij de de prijs ‘beste album’ en ‘beste track’ (Tronch) bij de Popunie 3voor12 Rotterdam Awards

I Hate Models staat ook op het affiche. Hij is een van de meest besproken artiesten van dit moment. Zijn track ‘Cyanure Dance’ (Khemia Records) staat op Nummer 11 in de DJ Mag top 50 van 2017. Tevens is zijn track ‘Daydream’ al meer dan 1.200.000 keer bekeken op Youtube. I Hate Models heeft afgelopen tijd meermaals gigs gehad bij de grootste techno evenementen van Nederland en staat zowel op Rotterdam Rave Indoor By Day en By Night.

Naast de grote zaal van de Factory 010 zal er ook een chill-area speciaal worden ingericht voor Rotterdam Rave Indoor By Day. Met onder andere reggae muziek, kunstenaars en een detox-bar.

Ga voor meer informatie naar: www.rotterdamrave.com.

Event: Rotterdam Rave Indoor 2018 by Day
Locatie: Factory 010, Rotterdam
Datum: 18 maart 2018
Tijd: 11:00 – 23:00
Line-up: Tommy Four Seven, AnD, I Hate Models, ROD, Stranger, Remco Beekwilder