De oranjekoorts slaat weer toe! Na een zeer succesvolle eerste editie van Royal Dutch Eindhoven keert het grootste Koningsnacht- en dag festival terug op het Stadhuisplein in Eindhoven. Op donderdag 26 en vrijdag 27 april kleurt het plein oranje tijdens dit GRATIS toegankelijke festival. Voor alle nachtvorsten, kan er tijdens Koningsnacht gefeest worden tussen 19:00u en 01:00 uur. Op Koningsdag openen de koninklijke poorten van het Stadhuisplein zich om 12:00 uur en zal hét grootste oranje feest van Eindhoven de binnenstad tot 00:00 uur volledig op zijn kop zetten!

GRATIS ENTREE
Royal Dutch Eindhoven is het grootste outdoor Koningsnacht- en dag festival van Eindhoven. Afgelopen editie stond het plein tot twee keer toe helemaal vol en werd op beide dagen de oer-Hollandse traditie van het Koningsfeest vorstelijk gevierd. Uiteraard heeft Royal Dutch ook dit jaar weer een line up samengesteld met top artiesten uit de Nederlandse dance scene en het mooiste van alles is nog; Royal Dutch Eindhoven is volledig gratis toegankelijk!

HET GEZELLIGSTE PLEIN VAN NEDERLAND
Om Royal Dutch Eindhoven een extra feestelijk tintje te geven, is het festival niet alleen gratis toegankelijk, maar vindt het ook plaats op de meest bekende locatie van Eindhoven; het Stadhuisplein. Omdat Eindhoven ook met Koningnacht en -dag “de gezelligste stad van Nederland” is, wordt er topdrukte verwacht. Om ervoor te zorgen dat iedereen genoeg plek heeft om zijn beste moves aan het grote publiek te laten zien, geldt vol = vol. Om verzekerd te zijn van toegang tot het terrein wordt er geadviseerd om op tijd op het festivalterrein te zijn. Royal Dutch Eindhoven hanteert een minimumleeftijd van 18 jaar.

VOLG ROYAL DUTCH EINDHOVEN
Blijf op de hoogte van al het nieuws en koninklijke verrassingen rondom Royal Dutch Eindhoven via de social mediapagina’s op Facebook en Instagram of check regelmatig de website www.royaldutcheindhoven.nl voor de laatste nieuwtjes.