Op 24 februari 2018 zal de tweede editie van The Pool plaatsvinden in het Sloterparkbad in Amsterdam. Het zwembadfeest is vorig jaar in het leven geroepen om heimwee naar festival Bungalup lichtelijk te temmen, wat plaatsvond in Centerparcs de Eemhof. De poolparties stonden daar namelijk bekend om hun legendarisch karakter.

The Pool wordt dit jaar wederom georganiseerd door Jägermeister, GirlsLoveDJs, Showpony Productions en House of Sun (o.a. Super Social, Kopstootbar). Elk van deze partijen staan bekend om hun bijdrage in het Amsterdamse nachtleven. Ook dit jaar zijn kaarten voor The Pool alleen via-via te bemachtigen bij de speciaal aangestelde ambassadeurs. De organisatie wil het feest hiermee gedeeltelijk besloten houden, wat naar hun idee een ons-kent-ons-gevoel creëert.

Mystery Guests & Secret Stage
Dit jaar zullen tijdens The Pool 2 hele speciale Mystery Guests optreden en is er ergens in het zwembad ook een extra Secret Stage te vinden. De line up is verder een mix van verschillende DJ’s die bekend zijn uit de Amsterdamse clubscene:

Wouter S. | Girls Love DJs | House Of Sun | Makossa | Maurits Peeters | Big2 | Rob Black | Alamaison | SUNNY | DRIEHOEK | Geza Weisz | Julio & Baby Jesus | KNY | Rough&Maximoes | SANKA SOUNDsystem | Mystery guests | MC BENZ | DJ Fiesto | Gino Christiano | Pasquinel DJ | Thom Bold | Tom Caron | Hippe Types B | YOUNICK

Info & tickets: https://www.facebook.com/Thepoolams