Na de SOLD OUT GRAND CLOSING van 2017 trekt BLOOMINGDALE BEACH in 2018 weer alles uit de kast om het seizoen op de juiste manier te starten. Na de donkere wintermaanden beginnen de dagen nu weer langer te worden en de zon meer te schijnen. Dat kan maar 1 ding betekenen: de GRAND OPENING komt er weer aan. Op zondag 18 maart is de spectaculaire officiële kick off van het strandseizoen met de GRAND OPENING. Zoals bekend is de opening van het seizoen ieder jaar uitverkocht omdat jij, als beachliefhebber, niet kan wachten tot het zover is.

LINE-UP:

Na een legendarisch optreden van BROEDERLIEFDE als afsluiter vorig jaar pakt BLOOMINGDALE voor 2018 direct goed uit met hitmachine BIZZEY en de immens populaire groep SFB. Bekijk hier de totale line up:

BIZZEY
SFB
BIGGI
MICHAEL MENDOZA
AFRO BROS
DON JAMES
SAM BLANS
SIMON KIDZOO
DEVARSITY
AFROTURA
SOJUJU
SO YANG
TEAM FUNKY
NOBELLE
DANIEL ARGOUD

TICKETS
De EARLY BIRDS zijn reeds uitverkocht maar je hebt nog de mogelijkheid om voor €15,- (ex fee) je ROUND 1 TICKET te bemachtigen. Daarna gaan de ROUND 2 TICKETS van €20,- (ex fee) in. En deel jij tijdens je aankoop in de ticketshop het event? Dan krijg je direct €3,- KORTING op je ticketfee.

EARLY BIRD TICKETS SOLD OUT
ROUND 1 TICKETS €15,- (ex fee)
ROUND 2 TICKETS €20,- (ex fee)

Maak jij deze GRAND OPENING liever nog specialer en wil je als VIP? Mail dan naar [email protected]
Wil jij bij de allereerste editie van 2018 zijn? Het antwoord op je vraag is: JA! Haal dan nu je ticket via: bloomingdalebeach.com.