Met de winter nog in de rug en het gezicht richting de woeste horizon maakt Scheveningen zich op voor een zinderend strandseizoen 2018. De zomerzon brengt in 2018 een icoon in wording met een oude en wijze ziel naar het Zwarte Pad: Colorado Charlie. Radicale vernieuwing vanuit het ruige Zwarte-Padse zand tot in de kruin van het splinternieuwe dak. Colorado Charlie geeft vanaf het zomerseizoen 2018 de maat aan van zomervertier aan de Hollandse kust.

Strandplezier in 2018 betekent tot in de puntjes verzorgd en tegelijkertijd totaal ontspannen. Open minded vertier voor jeugd tot eeuwige jeugd en alles daar tussenin. Vertier begint bij de menukaart en eindigt in de kleine uurtjes met de blote voeten trappelend van genot in het zand. Fijne sappen, lekkere happen en tunes om de hele dag in die heerlijk onafhankelijke strandmodus onder te dompelen.

Colorado Charlie, een kranige strandtent met vlammend nieuw programma. 8 april gaan de poorten wijd en warm welkom open met een Grand Opening om met knallend vuurwerk een nieuw hoofdstuk aan het Zwarte Pad open te slaan. Het team van “Charlie” staat te trappelen om na een winter van bloed, zweet en tranen een nieuwe visie gestalte te laten krijgen. Het meest cruciale element kan dan pas worden toegevoegd: het publiek. Jullie!

Blijf dus op de hoogte. Dit is slechts het startschot. Meer details komen gedurende de komende maanden met liefde naar buiten. Zet je schrap en wees welkom. Scheveningen zoals niet eerder genoten.

Big bang Opening Colorado Charlie
Zondag 8 april 2018

Zwarte Pad 64
Scheveningen

Ochtendprogramma
Yoga Center Karuna (11:00 – 12:00)

Dagprogramma
Patrice Baumel (15:00 – 24:00)

Info: www.coloradocharlie.nl