De Nederlandse DJ/Producer Don Diablo heeft zojuist de data en locaties van zijn Europese tour aangekondigd. Voor de tour die 7 maart van start gaat in Stockholm, slaat hij de handen ineen met KWF Kankerbestrijding. Het bijzondere aan deze tour is dat de opbrengsten van de ticketverkoop worden gedoneerd aan KWF Kankerbestrijding. Door heel Europa treedt hij gratis op in een selectie van belangrijke podia, waarbij de tickets een minimale prijs van €10,- hebben en de volledige opbrengst gedoneerd wordt aan KWF Kankerbestrijding. De tickets voor de ‘A Better Future Tour’ zijn nu verkrijgbaar.

Als reden voor de ‘A Better Future’ tour gaf Don, “In maart ga ik heel Europa door met mijn ‘A Better Future Tour’. Ik zal in kleinere, meer intiemere locaties draaien waar ik heel dicht bij mijn fans kan zijn. Ik krijg regelmatig berichten van mijn fans die vanwege hun financiële situatie geen tickets kunnen krijgen voor mijn concerten. Ik wilde daarom met deze shows iedereen een kans geven door de ticketprijs laag te houden. Ik zal overal gratis optreden en alle opbrengsten van de verkochte tickets zullen een directe donatie zijn aan het KWF. Het KWF is een organisatie die mij aan het hart gaat, vanwege de strijd met kanker van mijn overleden vader. Op deze manier kunnen mijn fans en ik bijdragen aan ‘A Better Future’. Ik ben een trotse ambassadeur van het KWF en deze tour draait voor mij volledig over teruggeven en hopelijk kan ik hiermee meer artiesten inspireren om hetzelfde te doen.”

We zijn erg trots op onze ambassadeur Don Diablo. Met het geld dat zal worden opgebracht met deze tour en de hulp van Don Diablo’s zijn toegewijde fans, zijn wij vastberaden zo snel mogelijk de ziekte kanker te verslaan.” Sigrid Attema, Managing Director & Corporate Affairs KWF Kankerbestrijding.

Graag wil ik de deelnemende locaties bedanken voor hun samenwerking met ons voor dit goede doel en de speciale tour”, aldus Don Diablo.

Data:
7 maart – Café Opera. Stockholm, Zweden
8 maart – Austur. Reykjavik, Ijsland
9 maart – Warehouse. Amsterdam, Nederland
10 maart – Country Club. Palermo, Italië
14 maart – Prince Charles. Berlin, Duitsland
15 maart – Blackhaus. Madrid, Spanje
16 maart – Shanghai. Essen, Duitsland
17 maart – Les Etolies, Paris, Frankrijk
18 maart – Walthers Musikcafe. Skanderborg, Denemarken
28 maart – XOYO. London, UK
29 maart – Gorilla. Manchester, UK
30 maart – Opera Club. Zagreb, Kroatië
31 maart – Online worldwide Stream op een speciale locatie
1 april – Kurzschluss. Ljybljana, Slovenië

Info: dondiablo.com.