Na twee uitverkochte edities keert By the Creek terug op 7 juli 2018 in het groene natuurgebied Middelwaard. Samen met BASIS, Vunzige Deuntjes en ZeeZout wordt elke stage vertegenwoordigd met een eigenzinnige sound. De headliners DJ EZ en Todd Terje zijn uitsluitend in Nederland bij By the Creek te vinden. Bij hen voegen zich ook andere grootheden als Jonna Fraser, Speedy J, Mall Grab en SBMG. Zie de volledige line up hieronder.

Life is better By the Creek
By the Creek laat zich ieder jaar inspireren door daar waar het leven beter is. Van een ver exotisch vakantieoord tot het eerste terrasje in de zon: de ideeën zijn eindeloos. Waar dit jaar de inspiratie vandaan komt blijft geheim, maar één ding staat vast: op By the Creek kunnen bezoekers even ontsnappen aan de stadse drukte voor een perfecte dag midden in de natuur.

Stage hosts
Op het festival zijn er vier stages met hosts uit verschillende genres. De Utrechtse club BASIS neemt het viaduct voor zijn rekening met harde, rauwe techno. ZeeZout ontvangt al jaren vele house legendes en bouwde zo aan een uitstekend repertoire. Vunzige Deuntjes host de meest tropische stage met een mix van RnB en Hip-hop. Last but not least, vind je opzwepende UK-house tunes bij Harbour, de stage van By the Creek.

Line-up:

Harbour
Benny Rodrigues
DJ EZ
Mikey Biemans
Pablo Discobar Soundsystem
Phreaks Of Visions [Anil Aras & Locklead]
Prunk & Chris Stussy
Wouter S.

Vunzige Deuntjes
Ballantine
ChildsPlay
FS Green b2b DJ Abstract
Irwan
Jack Jameson
Johnny 500
Jonna Fraser [live]
Julian Jermain b2b sojuju
SBMG [live]
Walter Looks
Washington
Host: Don de Baron

ZeeZout
David Vunk
Detroit Swindle – live
Mall Grab
Nachtbraker
Titia
Todd Terje – dj set

Basis
FJAAK LIVE
Function
Ghost In The Machine LIVE
Perc LIVE
Phase Fatale
Speedy J
STØRM & Jorn Luka
Tripeo

* Line-up in abc-volgorde

By the Creek Festival
Datum: Zaterdag 7 juli 2018
Locatie: Recreatiegebied Middelwaard; Vianen, vlakbij Utrecht
Tijd: 12:00 uur – 23:00 uur
Start ticket sales: 27 februari, 2018
Website: www.bythecreekfestival.com
Facebook event: www.facebook.com/events/1834507376583552